Garderobe Advies

Garderobe Advies

Tijdens de Garderobe Advies kijkt je persoonlijke stylist samen met jou welke kleding uit je kast (nog) bij je past en welke niet meer. De stylist laat je zien welke sets je kunt maken met de kleding en accessoires die je hebt.
Verder krijg je tips welke items nog leuk/handig zijn om je garderobe mee aan te vullen zodat je nog meer combinaties kunt maken. En je weet de volgende keer als je gaat winkelen ook wat je niet meer moet kopen. Dat scheelt miskopen in de toekomst!

♦ Nieuwe outfits met je bestaande kleding.
♦ 
Tips over welke basics je garderobe aanvullen.
♦ 
Je leert wat er echt bij jou en je levensstijl past.
♦ 
Nooit meer miskopen.

Een Garderobe advies bestaat uit:
Samenstellen van nieuwe sets met je bestaande kleding.
♦ Advies over basis items: wat mag er niet ontbreken in je kledingkast.
♦ Tips over hoe je nieuw en bestaand met elkaar kunt combineren.
♦ Persoonlijk advies over je figuur .
♦ Persoonlijk kleuradvies.

Een garderobe check duurt 3 uur.
De prijs is excl. reiskosten a 0,25 per km of OV op basis van 2de klas. We stemmen de reiskosten altijd vooraf met je af.

Score
 
 
Geplaatst door: Gerda
Datum: 28-04' 2017
Dit was nu echt zonder twijfel het allerbeste cadeau wat ik ons beiden (mijn vrouw en ik) heb kunnen geven ! Leren welke kleuren het beste bij je passen en dat we die kleuren niet op de ander moeten projecteren... Van de weinige kledingstukken in onze kast wist Yvonne nog zóveel nieuwe sets te maken, geweldig. Had de hele week het gevoel of ik in nieuwe kleding naar mijn werk ging, terwijl ik nog niets nieuws aan had. Maar wij zijn meteen all-the-way gegaan en kregen ook shopping advies, wat betekent dat Yvonne diverse kledingstukken plaatste in ons Stylepaspoort. Daar konden we ze bekijken via een link naar de betreffende webwinkel en dan daar direct zelf bestellen. Dat vinden wij echt een feest, niet meer zelf uren te hoeven zoeken op internet, geen uren meer op pad hoeven, meteen kleding zien die bij mij en mijn stijl past en binnen 5 min. besteld. De kleding is van goede kwaliteit en dat vinden wij belangrijk en dat we daar wat meer voor betalen, is logisch. Ons advies aan iedereen: geef jezelf een onvergetelijk cadeau, waar je je leven lang plezier aan zult beleven en laad je adviseren door één van deze stylistes !! Dank je Chantal voor het oprichten van dit bedrijf en Yvonne voor je geweldige adviezen !!
Dank jullie wel Gerda! Fijn dat jullie zo goed zijn geslaagd en we zien jullie graag terug.
Score
 
 
Geplaatst door: Fleur
Datum: 04-12' 2015
Voor mijn 40ste verjaardag kreeg ik een Personal Styling sessie met Annick Tinga cadeau van mijn man.nEen groot succes!!! Annick heeft met haar persoonlijke en positief kritische aanpak me echt geholpen om de puntjes op de i te zetten. De kleuranalyse vond ik verrassend verhelderend, maar ook de tips & trucs qua vorm, materiaal en combinaties waren erg goed. Ik ben echt heel erg blij met haar adviezen en kan het concreet toepassen. De volgende dag ben ik gaan shoppen en heb met een 'frisse blik' toch wel andere keuzes gemaakt. De nieuwe items zijn qua vorm en kleur een mooie aanvulling op mijn garderobe. Dank je wel Annick, ik zou jou zo aanraden aan al mijn vriendinnen!
Fleur dank je wel voor je mooie review en veel plezier met je 'nieuwe' garderobe!
Score
 
 
Geplaatst door: Alice
Datum: 29-07' 2015
Mijn garderobe check was voor mij een ey opener. Ik had een goed gevulde inloop kast maar wist eigenlijk niet zo goed hoe het gene wat er in hing met elkaar te combineren. Vaak losse items gekocht die dan weer net nergens bij paste. Annick mijn styliste had al snel de nodige sets gevonden, waar ik zelf echt nooit aan had gedacht. Door haar professionele blik had ze al snel de leukste dingen bij elkaar gecombineerd. Daarna zijn we samen gaan shoppen, en door wat basics toe te voegen aan hetgeen ik had heb ik nu een garderobe waar ik alles van draag, en er niets meer hangt wat nergens bij past. Ik kan het iedereen aanraden, want uiteindelijk kies je nu heel relaxt je kleren uit voor die dag en ben ik iedere dag weer een blij mens als ik mijn kast open doe. Lieve Annick bedankt voor dit inzicht en ik ga graag nog een keer met je op stap.
Dank je wel Alice voor de mooie review en fijn om te horen dat het advies zo goed is bevallen. We helpen je graag weer in de toekomst!
Om een review toe te voegen moet je wel . Nog geen gebruiker?
Home   /   Aanbod   /   Garderobe Advies