Gratis Styleadvies (Stylepaspoort)

Gratis Styleadvies (Stylepaspoort)

Wil jij weten wat voor een figuur je hebt? Welke kleding bij je past? En welke kledingstijl je hebt? 

Maak nu een GRATIS Stylepaspoort aan en ontvang:
♦ een analyse van je figuur
♦ een overzicht van items die bij je figuur passen
♦ een uitgebreide beschrijving van je stijltype
♦ een style moodboard van je basisstijl
♦ heel veel tips, trucs en inspiratie die je helpen de juiste kleding te vinden

Het Stylepaspoort is helemaal GRATIS en vrijblijvend. Je hebt na het aanmaken van je Stylepaspoort direct toegang tot je persoonlijke Your Style Lab Dressingroom. 

Zo heb je altijd en overal je Personal Stylist bij de hand.

Gratis Stylepaspoort in 4 stappen:
1. Klik op de knop Maak nu aan
2. Log-in of maak een account aan
3. Start de vragenlijst via je account
4. Bekijk direct de uitslag in je persoonlijke dressingroom

Het kost je slechts 5 minuten van je tijd. Veel Style plezier!

Score
 
 
Geplaatst door: Marja
Datum: 08-12' 2014
Na aanmelding op de website mooimaarnietduur.nl kreeg ik een bericht dat ik een gratis style advies van your style lab had gewonnen.nnWat een enige prijs. Sylist Annick heeft echt gezocht om mijn moodbord e.d op mijn stijl en leeftijd aan te passen. Daarna kwam ze met 3 geweldige outfits. Anders dan ik zelf zou kiezen en daarom helemaal leuk. Nieuw, apart en vooral vraagbaar in werk en privé situaties. En betaalbaar.nSnel antwoord op mijn vragen, het aanbod om foto's op te sturen van zelf gemaakte combinaties en meedenken met wat er allemaal kan mijn mijn figuur.nGoede tips!nnIk ben er erg blij mee. Annick bedankt!

Marja dank je voor deze mooie feedback. Als we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn horen we dat graag!

Score
 
 
Geplaatst door: Marloes
Datum: 12-10' 2014
Ik maakte het stylepaspoort voornamelijk aan om te weten te komen welk silhouet ik heb. De styliste twijfelde namelijk tussen twee silhouetten en adviseerde mij dus dit paspoort aan te maken. Erg leuk wat je allemaal met het paspoort kan, alleen jammer dat ik nu nog steeds niet weet welk silhouet ik heb, aangezien je dit zelf moest aanvinken/bedenken.

Hi Marloes

In het gratis Stylepaspoort kun je inderdaad door zelf een van de silhouetten te kiezen tips krijgen. Als je voor een Upgrade gaat zal de stylist naar jouw maten en proporties kijken en vervolgens jou advies geven welk silhouet je bent. Fijn dat we je alsnog via mail persoonlijk advies hebben kunnen geven.

Score
 
 
Geplaatst door: Bente
Datum: 07-10' 2014
Ik heb styling advies gekregen voor mijn sollicitatiegesprekken. Ik vond het heel leuk en ook heel leerzaam. Ik leerde namelijk dat je niet voor elk gesprek helemaal strak in pak hoeft te gaan! Ik werd zelfverzekerder en dat is natuurlijk een groot pluspunt. Ik heb alleen niet zo een heel goed paspoort, omdat ik deze natuurlijk zelf moest maken. Daar had ik graag nog wel wat hulp bij gewild.
Score
 
 
Geplaatst door: Desiree
Datum: 28-07' 2014
Ik heb bij Your Style Lab een gratis Stylepaspoort aangemaakt. Waar vele andere online platforms je hooguit een kleuradvies geven of een beperkte figuuranalyse, stond ik echt versteld van hoeveel tips, trucs en voorbeelden ik van YSL kreeg. Ik heb een redelijk gemakkelijk figuur, maar dat neemt niet weg dat ik vaak twijfel als ik eens een nieuwe weg wil inslaan met aankopen. Ik neig vaak naar hetzelfde en vind het moeilijk om eens iets anders te doen. Heel fijn om nu op een rijtje te zien hoe mijn stijl omschreven wordt, welke (basis) items mij het beste staan en voorbeelden van outfits die bij mij passen. Helemaal tof dus!
Score
 
 
Geplaatst door: Anne
Datum: 20-03' 2014
Ik ben op stap geweest met Leonie van Wenting. Missie: Mijn eigen perfecte jans vinden! Het moeilijke met mijn figuur is dat ik erg klein ben, maar wel wat meer rondingen heb op mijn buik en billen. Niet het beste figuur om geslaagd broeken te vinden. Tevens wou ik mijn style iets meer veranderen in zakelijk maar toch hip. Ik werk in de culturele sector, dus dan hoeft het allemaal niet te formeel, maar vrouw zijn voelen, en mooi kleden hebben vindt ik toch belangrijk. Dus de perfecte broek, met passende zakelijke bovenkant was een mooie uitkomst. nnIk heb het geluk gehad dat ik samen met Your Style Lab naar Antwerpen kon, om mijn perfecte outfit te vinden. Ik ben zeker geslaagd! Het was een mooie dag broeken passen (iets waar ik normaal gesproken tegen op zie) en het is gelukt! Ik heb een heerlijk jans en passende bijkleding gevonden. Ik voel me er fijn in. Of misschien mooier gezegd: In thuis. Het mooiste is dat ik eindelijk een winkel heb gevonden waar de broek op mijn pasmaat verkrijgbaar zijn. Vanaf nu kan ik zeggen: Kom maar op met die jans. Ik ben er niet meer bang voor!
Score
 
 
Geplaatst door: Sabine
Datum: 19-03' 2014
Ik heb voor mijn verjaardag een style advies gekregen. Hoe cool is dat?! Samen met Sascha heb ik de vragenlijst ingevuld. Super leuk omnonder haar deskundige begeleiding anders naar kleding en combinaties te kijken. Daarnaast was het ook gezellig ;). Eigenlijk heb ik van de eerste Skype afspraak al gemerkt hoe ik anders naar mijn kledingkast kan kijken en nieuwe combinaties kan maken. Het advies daarna maakte het compleet met concrete tips over styling en tips mbt merken en websites. Leuk om nu mijn eigen paspoort mee uit winkelen te nemen ;). Ik weet zeker dat ik nu andere dingen ga proberen. Mijn tip als je van deze dienst gebruik wil maken; kijk eens goed naar wat er in je kledingkast ligt en wat je daarin opvalt. Als je met concrete vragen komt, dan gaat de stylist daar specifiek mee aan de slag.
Om een review toe te voegen moet je wel . Nog geen gebruiker? Registreer nu
Home   /   Aanbod   /   Gratis Styleadvies (Stylepaspoort)