Personal Shoppen

Personal Shoppen

Altijd al een keer willen shoppen met je eigen persoonlijke stylist? Is het tijd om uit je comfortzone te komen of wil je gewoon eens weten wat er echt bij je past en inspiratie krijgen? Dan is shoppen met je personal stylist echt iets voor jou.

Op basis van een intake ga je samen op pad in de door jou geselecteerde stad. De stylist zal tijdens de intake met je bespreken wat je wensen zijn en wat je budget is.
Uiteraard ontvang je tijdens het shoppen ook je persoonlijke kleuranalyse en tips of je figuur.

De shopsessie duurt 4 uur. en is excl. reiskosten a 0,25 per km of OV op basis van 2de klas. Vooraf zullen we de reiskosten afstemmen.

De Personal Shopsessie: een mooi cadeau voor jezelf of om te geven!

 

 

 

Score
 
 
Geplaatst door: Marieke
Datum: 30-01' 2016
Afgelopen week heb ik 4 uur geshopt met Annick van Your Style Lab. Ge-wel-dig! Er is een wereld voor me opengegaan. Ik heb nieuwe winkels ontdekt waar ik altijd aan voorbij liep, ik heb kleuren ontdekt die ik nooit droeg, maar die me prachtig staan. Ik heb geleerd hoe je een outfit opbouwt en hoe je 'm afmaakt. Ik heb de do's en don'ts geleerd wat betreft mijn figuur en ik heb een hele hele leuke en ontspannen dag gehad. nHet is even een investering, zo'n shoppingmiddag, maar als je bedenkt dat je vervolgens voor altijd weet wat je staat en wat niet, dan scheelt dat bij elkaar opgeteld een hele hoop euro's aan miskoopjes. En je mooi voelen, vind ik onbetaalbaar. Aanrader!
Dank je wel Marieke voor de mooie review!
Om een review toe te voegen moet je wel . Nog geen gebruiker?
Home   /   Aanbod   /   Personal Shoppen