"Weten wat bij je past en daarmee authentiek zijn, resoneert zoveel meer dan een rol spelen"


YSL Academy biedt een unieke combinatie van imagostyling en persoonlijke ontwikkeling aan. We hanteren daarbij het principe 'van binnen naar buiten', en geloven in ieders eigen persoonlijkheid; ieders eigen kracht. Kleding en stijl zijn daar een verlengstuk van, een tool om de boodschap die je van binnen voelt over te dragen.

COACHING, TEAMSESSIES & WORKSHOPS

We doen dit via personal coaching sessies waarbij je inzicht krijgt op je persoonlijke waarden en wat je eventueel nog tegenhoudt om echt de wereld in te stappen. Vervolgens gaat een stylist met jou samen de vertaling maken naar een kledingstijl die echt bij je past.

Via workshops en teamsessies geven we je inzicht in kleur, stijl en vorm. En wat een eerste indruk eigelijk kan doen voor je. Tevens kunnen we samen met je team kijken naar de vertaling van je persoonlijke- en organisatiewaarden naar jullie uitstraling.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende intake.

PERSONAL PRESENCEWe hebben al heel wat vrouwen mogen begeleiden in het versterken van hun Personal Presence. Op zakelijk gebied is het belangrijk dat je uitstraling in overeenstemming is met wie je echt bent, want dan maak je echt impact en het verschil!

Op basis van het door ons ontwikkelde programma, wat we ook bij bedrijven inzetten, gaan we 1 op 1 aan de slag met jou en je persoonlijke uitstraling. Vaak spelen er nog onbewuste patronen die je ervan weerhouden echt helemaal zichtbaar te worden op een manier die bij jou past.

Of je nu een team aanstuurt, voor groepen staat of een volgende stap wilt maken in je carrière. De ‘boodschap’ die je geeft wordt bepaald door meerdere factoren. We gaan samen kijken naar jouw persoonlijke brand. Waarbij we het ‘van binnen naar buiten’ principe hanteren.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende intake.

WOMEN ON BOARDS

Your Style Lab Academy is partner van Deloitte bij hun leergang Women on Boards. En daar zijn we natuurlijk trots op!
Binnen de leergang zijn we verantwoordelijk voor het Personal Branding deel waarbij we topvrouwen adviseren in hoe ze hun leiderschap kunnen versterken d.m.v. stijl en uitstraling.

     
     
     

"Chantal is als facilitator van grote toegevoegde waarde binnen de Women on Boards Leergang van Deloitte. Haar positieve drive en inzet zorgt voor het gewenste eindresultaat voor onze deelneemsters: Inzicht in zichzelf dat nodig is om de volgende stap richting een functie in de boardroom te zetten. Door heel goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, komt zij tot de innerlijke uitdagingen van personen. Hoe maak ik de connectie tussen mijn innerlijke kracht, wie wil ik zijn en uiterlijke positionering, wat straal ik uit? In het totale team, verantwoordelijk voor de uitvoering van de leergang, heb ik de samenwerking met Chantal ook als prettige ervaren. Effectief, open, korte lijntjes, snel in haar reactie waarbij wij streven naar hetzelfde einddoel en resultaat."

- Caroline Zegers -

Partner, Global Employer Services, Deloitte

Home   /   Academy