YSL Academy is een unieke combinatie van imagostyling en persoonlijke ontwikkeling. We hanteren daarbij het principe 'van binnen naar buiten', en geloven in ieders eigen persoonlijkheid; ieders eigen kracht. Kleding en stijl zijn daar een verlengstuk van, een tool om de boodschap die je van binnen voelt over te dragen.

Ook jij kunt anderen in hun eigen kracht zetten! Deze skills kun je eigen maken tijdens de personal styling cursus. Daarnaast bieden we een uitgebreide masterclass, waar je leert over jezelf als persoon en de stijl die daarbij past in de breedste in van het woord.

Your Style Lab Academy is partner van Deloitte bij hun leergang Women on Boards. En daar zijn we natuurlijk trots op!
Binnen de leergang zijn we verantwoordelijk voor het Personal Branding deel waarbij we topvrouwen adviseren in hoe ze hun leiderschap kunnen versterken d.m.v. stijl en uitstraling.

     
    Your Style Lab  | YSL Academy Masterclass Persoonlijke stijl
     

"Chantal is als facilitator van grote toegevoegde waarde binnen de Women on Boards Leergang van Deloitte. Haar positieve drive en inzet zorgt voor het gewenste eindresultaat voor onze deelneemsters: Inzicht in zichzelf dat nodig is om de volgende stap richting een functie in de boardroom te zetten. Door heel goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, komt zij tot de innerlijke uitdagingen van personen. Hoe maak ik de connectie tussen mijn innerlijke kracht, wie wil ik zijn en uiterlijke positionering, wat straal ik uit? In het totale team, verantwoordelijk voor de uitvoering van de leergang, heb ik de samenwerking met Chantal ook als prettige ervaren. Effectief, open, korte lijntjes, snel in haar reactie waarbij wij streven naar hetzelfde einddoel en resultaat."

- Caroline Zegers -

Partner, Global Employer Services, Deloitte

Home   /   Academy