Adam Brandstore Personal Shopping Event

Annick   09 maart 2016   2023 x bekeken  
Events

Het Personal Shopping Event van Adam Brandstores is dit weekend begonnen en was een succes! Veel mannen zijn al uit hun comfortzone gehaald, en hebben leuke nieuwe items, kleuren en stijlen ontdekt die echt bij ze passen.

15 van onze stylisten stonden op zaterdag 5 maart in één van de Adam Brandstore winkels verspreid door het land. De stylisten hebben een stijlprofiel van de klant hebben aangemaakt gevolgd door een personal shopping met veel tips en tricks.

Wat was het een leuke dag, we hebben nauw samengewerkt met onze collega’s voor die dag in de winkel en samen de heren voorzien van goed advies en mooie outfits.

Binnen 2 weken ontvangen de heren ook nog een stijlpaspoort waar extra tips en advies in staat en een stijlmoodboard dat bij hun eigen stijl past. Een complete personal shopping experience waar ze achteraf ook nog plezier van hebben. 

Dit was pas de eerste zaterdag, er volgen er nog twee. Dus heb je het gemist? Kom dan vooral langs op 12 of 19 maart. Bekijk hier op welke data we in welke winkels staan!

Tot dan!

 
Your Style Lab | Collage foto's Adam Brandstores Personal Shopping Event
 
Home   /   Blog   /   Adam Brandstore Personal Shopping Event