De Utrechtse Fabriek

Annick   04 juni 2014   3431 x bekeken  
Events
Photo credit: Flickr - Maria Starzyk

Kom langs en ontdek jouw figuur, stijl en 1e indruk!

Your Style Lab staat dit jaar tijdens de 11e editie van de Utrechtse Fabriek in Het Griftpark met een eigen stand. Alle twee de pinksterdagen zullen er stylistes aanwezig zijn die mini workshopjes geven over jouw figuur en stijl.

Samen met een styliste kun je voor de spiegel gaan staan en tips krijgen over de sterkere punten van jouw figuur en hoe je die kunt accentueren. Tijdens de mini style workshop krijg je een kleur analyse en kun je vragen stellen aan de styliste over jouw eigen stijl. Zondag is helemaal een speciale dag, dan kun je bij de Your Style Lab stand terecht voor een 1e indruk analyse, waar één van de stylistes direct een stuk schrijft over de 1e indruk die jij afgeeft. Nieuwe inzichten, leermomentjes maar vooral veel inspiratie!

Verder zijn er op deze buitenmarkt nog 53 andere webwinkels aanwezig met allemaal hun eigen producten en diensten. Er zijn jonge ontwerpers, designers die al bekend zijn en bijzondere merken. Toegang is gratis en tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je kunt erna makkelijk lekker even gaan picknicken op het gras in het Griftpark!

Wij hebben er in elk geval heel veel zin in en als we de voorspellingen mogen geloven wordt het fantastisch weer! Kom je ook een kijkje nemen? We zien je graag 8 of 9 Juni op de Utrechtse Fabriek in het Griftpark!

Extra info? Kijk op: http://deutrechtsefabriek.blogspot.nl

 
Your Style Lab | De Utrechtse Fabriek
Home   /   Blog   /   De Utrechtse Fabriek