Jeugd op Zoek

Annick   16 september 2014   3196 x bekeken  
Events

Jeugd op zoek!

Je hebt het vast wel om je heen gehoord; veel jongeren zijn op dit moment werkeloos. Ze komen vers van de opleiding maar vinden daarna helaas geen baan. Randstad wil hier aandacht voor, en de jongeren een stapje de goede richting in wijzen. Daar gaat Your Style Lab een handje bij helpen!

Op 8 verschillende NS stations in Nederland staan donderdag 18 september pop-up stores van Randstad. Hier wordt je als jongere snel klaargestoomd om de volgende stap in werk en werk zoeken te maken. De hele dag zijn jongeren van harte welkom om even binnen te stappen op 1 van de locaties. Ze krijgen advies op de volgende vlakken:

-       Een professionele foto voor op CV en Linkedin

-       Styling advies om er representatief uit te zien

-       Je cv laten checken

-       Je cv laten rappen door MC CV

-       En je ontvangt loopbaan advies.

Een positief initiatief! En daar mag Your Style Lab deel van uitmaken! 8 van onze stylistes zullen in de pop-up stores klaar staan om jongeren advies te geven. We laten je zien welke kleuren en basiskleding stukken er goed bij jou passen. Je ontdekt wat je kunt dragen naar een sollicitatie gesprek, en hoe je de beste eerste indruk kunt maken! 

De pop-up stores van Randstad zijn te vinden op:

▪   Amersfoort, NS station

▪   Amsterdam Centraal Station

▪   Den Haag Centraal, NS station

▪   Eindhoven, NS station

▪   Groningen, NS station

▪   Leiden Centraal, NS station

▪   Nijmegen, NS station

▪   Rotterdam Centraal, NS station 

Ben je ook op zoek naar een leuke, nieuwe baan? Kom dan naar dit event en laat je op alle nodige vlakken adviseren zodat je er weer volop tegenaan kan op de arbeidsmarkt.

Voor meer informatie over dit event kun je kijken op de Jeugd op Zoek pagina van Randstad!

Home   /   Blog   /   Jeugd op Zoek