Strong Girls Network

Chantal   15 april 2018   1218 x bekeken  
Events

WORKSHOP PERSONAL BRANDING

De tweede editie van het Strong Girls Network Event stond in het teken van (economische) zelfstandigheid en emancipatie op de arbeidsmarkt. Maar zelfstandigheid kent veel betekenissen en betekent voor iedereen iets anders…... 

Aan de hand van verschillende workshops konden de meiden van ROC Amsterdam MBO College West kennismaken met je plek zelfstandig innemen op de arbeidsmarkt. Your Style Lab | Academy gaf een workshop Personal Branding waarbij onderwerpen als 'de eerste indruk' en de kracht van rolmodellen voorbij kwamen.

Er werden verhalen gedeeld over dromen, ambities en uitdagingen onder leiding van Yahmani Blackman en o.a. Cigdem Yuksel en Siham Ammal deelde hun ervaringen op het podium tijdens de talkshow.

We willen vrouwen in hun kracht zetten en dat begint al op jonge leeftijd. Door bij te dragen aan dit initiatief van Elance Academy willen we jonge meiden laten zien wat de mogelijkheden zijn om de beste versie van zichzelf te worden. 

ELANCE

Elance Academy biedt verschillende programma's aan voor meiden en jonge vrouwen van verschillende leeftijden. Binnen het Strong Girls XL programma ligt de nadruk op een goede balans tussen werk/opleiding en priveĢ, economische zelfstandigheid en de kennismaking met de arbeidsmarkt. Doelgroep zijn jonge vrouwen van 18-27 jaar die vastlopen in hun vervolgstudie of dreigen uit te vallen. Ze koppelen deze vrouwen aan een persoonlijke coach en een powervrouw uit het bedrijfsleven die haar netwerk voor haar openstelt.

Netwerk

Daarnaast bestaat het STRONG GIRLS NETWORK. Een netwerk waar Strong Girls, Powervrouwen, bedrijven en organisaties met verschillende SuperSkills samen komen. Binnen het network zetten ze zich op verschillende manieren in om meisjes en jonge vrouwen te versterken. Door het bundelen van diverse SuperSkills kunnen we maatschappelijke problemen met betrekking tot meisjes en jonge vrouwen onderzoeken en toewerken naar duurzame oplossing

YOUR STYLE LAB | ACADEMY

Wij geloven in de kracht van vrouwen en ondersteunen hen bij 'Het worden van de beste versie van jezelf'

Dat doen we o.a. door het geven van inspirerende workshops, waarbij we altijd het principe van binnen naar buiten hanteren. Wie wil je zijn en wat wil je uitstralen? Dat vertalen we vervolgens met onze professionele stylisten naar een kleedstijl die bij jou past.

We werken o.a. samen met Deloitte voor hun Women on Boards leergang.

Home   /   Blog   /   Strong Girls Network