Utrechtse Fabriek: terugblik!

Annick   11 juni 2014   3619 x bekeken  
Events

Gezelligheid, figuuranalyse, kleuranalyses en eerste indrukken!

Tijdens Pinksteren stond Your Style Lab met een eigen marktkraam op de Utrechtse Fabriek in het Griftpark te Utrecht. Het waren topdagen. We hebben veel mensen gesproken, figuuranalyses, kleuranalyses en 1e indrukken weggegeven. Daarnaast hebben we ons enthousiasme over ons concept met veel mensen mogen delen.

 
Your Style Lab | Impressie van de Utrechtse Fabriek
 

Allebei de dagen was Your Style Lab aanwezig op de markt. De kraam was aangekleed met mooie moodboards als achterwand. Op tafel vonden de bezoekers op de eerste dag de handgemaakte sjaals van onze eigen styliste Monique Schaafsma onder de naam Moy. Allebei de dagen lagen er de fashion illustratie kaarten van onze styliste Tanja Hoff. Daarnaast natuurlijk onze eigen kaartjes, met elk kleurtype en ook figuur kaartjes met de verschillende silhouetten. Tijdens de markt hebben onze stylistes Monique, Sascha, Annick en Tanja deze kaartjes vol op uitgedeeld gepaard met een analyse op kleur of figuur, en handige tips. Op de tweede dag gaf Tanja eerste indrukken weg, waarbij ze in schrift en beeld een leuke presentje mee gaf over de eerste indruk van de bezoekers. 

 
Your Style Lab | Impressie van de Utrechtse Fabriek
 

Het weer zat gelukkig mee, de eerste dag heerlijke zon en de tweede dag ondanks de dreigende lucht maar een paar druppels. We hebben leuke gesprekken gehad, en zijn erg blij met alle interesse die de bezoekers van de Utrechtse Fabriek hebben getoond. We hebben iedereen uitgenodigd om gratis een stylepaspoort aan te maken en zijn benieuwd naar al deze nieuwe style types die zich zullen melden!

 
Your Style Lab | Impressie van de Utrechtse Fabriek
 

Het waren twee leuke dagen en we hebben er echt van genoten! Benieuwd naar een gratis style paspoort? Maak er net als verschillende bezoekers van de Utrechtse Fabriek gelijk één aan! 

 
Your Style Lab | Maak een gratis stylepaspoort aan
 
Home   /   Blog   /   Utrechtse Fabriek: terugblik!