Win een prachtig kerstcadeau: Een garderobe advies!

Annick   09 december 2015   1915 x bekeken  
Events

Cadeautjes verzinnen voor de kerst; het is soms een hele opgave. Want je wil toch wel wat leuks geven, en misschien ook eens wat anders, wat origineels. Daarom hebben wij een leuke aanbieding voor je! Geef je moeder, zus, dochter of vriendin een garderobe advies cadeau!

Wat is een gardobe advies?

Bij een persoonlijk garderobe advies komt een stylist bij je thuis op bezoek. Samen ga je kijken naar je persoonlijke stijl, welke kleuren bij je passen en daarna ga je in je kast kijken. Je ontdekt hoe je je eigen kleding anders kunt combineren, hoe je juist de items combineert waarvan je het niet meer weet, welke items wellicht niet bij je passen en waarom, en ook heel belangrijk: Wat je nog nodig hebt om je garderobe compleet te maken. 

Wat moet je doen om dit te winnen?

Het enige wat wij van je vragen is ons te vertellen aan wie je het cadeau wil geven en waarom zij dit mooie cadeau verdient. Laat een bericht achter op onze Facebook, of stuur een mailtje naar info@yourstylelab.nl met je verhaal. 

Wie geef jij dit jaar dit orginele kerstcadeau? Wij zijn heel benieuwd naar je verhaal!

*Winnaar wordt bekend gemaakt op 18 december 2015

 

Fleur heeft ook een garderobe advies cadeau gekregen, lees haar ervaring hier:

Voor mijn 40ste verjaardag kreeg ik een Personal Styling sessie met Annick Tinga cadeau van mijn man.nEen groot succes!!! Annick heeft met haar persoonlijke en positief kritische aanpak me echt geholpen om de puntjes op de i te zetten. De kleuranalyse vond ik verrassend verhelderend, maar ook de tips & trucs qua vorm, materiaal en combinaties waren erg goed. Ik ben echt heel erg blij met haar adviezen en kan het concreet toepassen. De volgende dag ben ik gaan shoppen en heb met een 'frisse blik' toch wel andere keuzes gemaakt. De nieuwe items zijn qua vorm en kleur een mooie aanvulling op mijn garderobe. Dank je wel Annick, ik zou jou zo aanraden aan al mijn vriendinnen!

 
Home   /   Blog   /   Win een prachtig kerstcadeau: Een garderobe advies!