Worden Wie Je Bent met Randstad & Your Style Lab

  21 oktober 2015   2232 x bekeken  
Events

Van 2 september t/m 9 oktober 2015 reisde het WordenWieJeBent lab van Randstad Uitzendbureau door heel Nederland. Speciaal voor iedereen die zich aan het oriënteren is op de arbeidsmarkt maar nog niet goed weet wat nu bij ze past. Your Style Lab was erbij!

De WWJB-lab bus heeft in totaal 29 locaties bezocht en bijna 4.000 bezoekers ontvangen. De bezoekers van het lab konden onder andere een professionele Linked-in foto laten maken, een korte workshop volgen in hoe je jezelf presenteert (de elevator pitch) en ze kregen een kleur- en stijladvies van onze stylisten.

 
Bron: Randstad    

Bezoekers van het lab gingen vol informatie en inspiratie weer naar huis. Ze kregen inzichten mee in onder andere de eerste indruk die je maakt en hoe je jezelf het beste presenteert tijdens een sollicitatiegesprek of een netwerkbijeenkomst. De kleding die je draagt maakt daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van uit. Als je kleding draagt waar jij je goed in voelt, die past bij de branche waarin je wilt gaan werken en die je ook nog eens goed staat, dan voel jij je zelfverzekerder en is de kans op succes groter.  

Heb je de WWJB-lab gemist? Of was je er wel maar heb je geen kleur- en stijladvies van onze styliste gekregen? Geen nood! Je kunt alsnog een gratis advies krijgen als je op deze site een Stylepaspoort aanmaakt. Het is echt helemaal gratis en vrijblijvend dus probeer het gewoon.

Wil je meer informatie over hoe het programma WordenWieJeBent van Randstad? Klik dan hier. 

Home   /   Blog   /   Worden Wie Je Bent met Randstad & Your Style Lab