Curves | Love your body

Annick   05 augustus 2015   6260 x bekeken  
Inspiration

Every body is beautiful!

Wat is er nou mooier dan het vrouwenlichaam te vieren. Met smaakvolle, prachtige foto's zonder te veel poespas. Of je nou maatje 36 of 46 hebt, deze foto's zijn ontzettend leuk om naar te kijken. Want wat zijn dit een prachtige foto's en wat stralen die vrouwen een kracht uit. Daar kunnen we allemaal, slank of curvy, wat van leren! 

 
Your Style Lab | Pictures from Curves the art photography book
 

Happy zijn met je body, dat is het belangrijkste.

Vaak wordt gezed; "dit zijn echte vrouwen, of dat zijn echt vrouwen" maar hey, we zijn allemaal echte vrouwen! Deze ladies laten zien dat ook met wat meer ronde vormen en een wat voller figuur je er nog prachtig uit kunt zien. Maar er zijn bijvoorbeeld ook foto's van vrouwen van 50+, vrouwen met een beperking en ook juist slanke vrouwen. 

Ode aan de vrouw! 

       
Your Style Lab | Pictures from Curves the art photography book   Your Style Lab | Picture form Curves Arto Photography Book
       

En die ode bracht Victoria Janashvili met haar Curves Art Photography Book. Een boek dat is ontstaan via een Kickstarter project en nu ook daadwerkelijk is uitgebracht. Janashivili wilde een boek maken dat laat zien dat alle vrouwen mooi zijn; "An art photography book about beauty of women of all shapes and sizes. This is a book about confidence". Een hele mooie boodschap om de wereld in te brengen.

In dit filmpje vertelt Janashvili over haar project en vertellen de modellen van 1 van de shoots over hun ervaring. Heel inspirerend! 

 
 
Home   /   Blog   /   Curves | Love your body