De Style van Karen

Chantal   28 november 2014   4273 x bekeken  
Inspiration
 
Your Style Lab | De Style van Karen Gregory - Cohen  

Op Karen's persoonlijk lifestyle magazine Dejlig kun je dagelijks artikelen lezen over uiteenlopende onderwerpen.

Dejlig betekent 'leuk' in het Deens. Je krijgt dus iedere dag een dosis leuk op Dejlig.nl!

Karen deelt haar Stijlinspiratie met ons.

     
Hoe zou jij jouw stijl omschrijven?
Ik vind het echt heel lastig om mijn stijl te omschrijven omdat ik nog wel eens een kameleon ben. De ene dag kan ik heel sporty gekleed zijn en de dag erna weer enorm klassiek. Als ik echt gedwongen word een label (of misschien stiekem wel twee labels op mezelf te plakken) zou ik gaan voor sporty elegant.
 
Waar haal jij je fashion inspiratie vandaan? Wie inspireert je?
Soms zie ik een magazine of op een blog een kleding item waarvan ik denk 'dat moet ik hebben', maar ik heb niet een magazine, blog of persoon die mij totaal inspireert. Ik ga gewoon naar een winkel of zie iets voorbij komen waardoor ik me laat inspireren.
Ik merk wel dat ik naarmate ik 'ouder' word, minder gevoelig ben voor trends. Vroeger wilde ik perse de trends in mijn kast hebben hangen, nu ben ik meer bezig met of ik iets kan hebben of niet.
Ik ben nog al klein van stuk en flare jeans of enorme oversizede boy friend coats maken mij bijvoorbeeld een soort van klein duimpje.
 
Wat betekent stijl voor jou?
Stijl betekent voor mij dat ik, zoals ik net ook al vertelde, kleding draag waar ik me mooi en lekker in voel. Inmiddels weet ik precies welke kleuren bij me passen, dat een V-hals mij beter staat i.v.m. iets bredere schouders en borstpartij en dat te veel prints en felgekleurde designs niet mijn ding zijn. Ik hou van mooie materialen en kwaliteit, al kan ik bij de Zara en H&M ook altijd wel iets vinden dat ik graag wil hebben. Miskopen doe ik steeds minder. Als ik me in de winkel al niet helemaal goed voel in een kledingstuk dan gaat dat thuis ook niet werken. 
 
 
 
Your Style Lab | Zara winter lookbook 2014
zara
 
 
Wat mag er niet ontbreken in je kledingkast?
Weer zo'n lastige vraag?! Mag ik ook meerdere items opnoemen? Een lbd natuurlijk, een goede jeans, een lekker vest voor in de winter, mooie enkellaarsjes en pumps, maar ook een paar lekkere gympen. Een fijne shawl en goede basic hemdjes
 
   
Your Style Lab | I'll Make you famous Your Style Lab | Isabel Marant
Fijne materialen IMYF Isabel Marant
   
 
Bij welke (online) winkels shop je graag?
Ik hou van Cos en Zara, maar ook van Isabel Marant. Ik koop veel bij de eerste twee, maar ik koop ook in boetiekjes waar dan weer net wat anders hangt en dan kom ik de laatste tijd vaak met Maison Scotch en Samsoe & Samsoe thuis. Isabel Marant koop ik trouwens vaak tweedehands of in de uitverkoop. Marktplaats en ebay zijn sites waar ik graag rondneus.
 
   
Your Style Lab | Isabel Marant  
Isabel Marant  
   
Your Style Lab | Maison Scotch  
Maison Scotch  
 
 
Home   /   Blog   /   De Style van Karen