De Style van Marieke

Chantal   12 september 2014   4405 x bekeken  
Inspiration
     
Your Style Lab | Marieke Offeringa  

Marieke Offeringa weet met haar achtergrond in fashion, als geen ander wat de laatste trends zijn. Als eigenaresse van Eausoyou geeft ze persoonlijk geuradvies via haar website. En daar worden wij heel blij van!

Wij laten ons graag inspireren door Marieke.

 

     

Hoe zou jij je stijl omschrijven:
Mijn stijl is vrij klassiek sportief en draag vaak jeans, zwart of wit/crème kleurige kleding. Qua schoenen ben ik uitbundiger zowel met kleuren als met (animal) prints. Ik draag graag basics met een leuk vest waar een print in zit of een jasje met een animal print lining. Ik ben gek op mooie leren tassen (klein en groot)

     
Your Style Lab | vest leon harper via 9straatjesYour Style Lab | Vest Moscow via 9straatjes   Your Style Lab | Pomcho Moscow via 9straatjes
         

Waar kunnen we jou in uittekenen?
Toen ik nog voor een baas werkte kon je me uittekenen in jurkjes en hoge hakken...die draag ik nu alleen nog als ik uit eten of op stap ga. Nu ik een webshop heb is mijn stijl veel relaxter geworden. Vaak draag ik een jeans, 't-shirt en vest of (leren) jasje en sneakers. Wanneer ik een afspraak heb vind ik het wel leuk om er extra werk van te maken.

     
Your Style Lab | leren jack MbyM   Your Style Lab | immitatie leren jack Guess
     
Your Style Lab | Animal print pump   Your Style Lab | Supertrash pump
     

Door wie laat jij je inspireren?
Het klinkt misschien een beetje raar, maar allereerst laat ik me graag inspireren door mezelf. Op een gegeven moment weet je (min of meer) wat bij je past en door de jaren heen ontwikkel je een eigen stijl. Vervolgens kijk ik naar de trends. Wat speelt er in mode land en wat past er bij mij? Dan shop ik leuke seizoensitems die ik makkelijk kan mixen & matchen met mijn basics. Ik lees graag (nog steeds) magazines, maar kijk natuurlijk ook rond op straat, lees blogs en kijk tv. De leukste tijd is wanneer de magazines weer met stijlgidsen uitkomen met de trends van het komende seizoen. Die shop ik allemaal. 

Wat is jouw favoriete geur?
Dat is een tricky question voor iemand met een parfum webshop ;-). All time favorites zijn toch wel Coco van Chanel (oriëntaals kruidig) en Chloé Eau de Parfum van Chloé (oriëntaals bloemig). De laatste bevat onder andere lelietjes van dalen en doet me denken aan mijn oma, die die vaak in een vaasje had staan. Daarnaast wissel ik af met Omnia Indian Garnet en Mon Jasmin Noir L'Eau exquise, beide van Bvlgari. Doordat ik de webshop ben begonnen heb ik wel meer geuren ontdekt die bij me passen, ik varieer nu meer dan dat ik in het verleden deed.

         
Your Style Lab | Coco by Chanel parfum   Your Style Lab | Chloe parfum   Your Style Lab | Bvlgari
         

Wat is jouw leukste winkel?
Dat is 'n lastige vraag. Ik heb niet één favoriete winkel, maar heel veel verschillende... 

In Den Bosch zitten veel boutiekjes (kleinere zelfstandigen), naast natuurlijk grote ketens als H&M en Zara. Winkels als Fair, Heden en Depeche Donna zijn een paar van mijn favorieten. Ik shop ook graag online...! Als ik dan toch de leukste winkel moet benoemen dan zeg ik "Merci" in Parijs. Merci is een concept store aan de Boulevard de Beaumarchais nummer 111 in het hart van de Marais en biedt niet alleen mode, maar ook snuisterijen, mooi glaswerk en servies en handige huishoudelijke dingetjes, maar ook meubels en leuke schriftjes én heeft ook meerdere gezellige plekken in de winkel waar je koffie kunt drinken en kunt lunchen.
De opbrengst van de winkel gaat naar educatieve projecten en ontwikkeling van Madagaskar.
De eigenaars zeggen daarom MERCI (dankjewel) voor het leven, MERCI voor de talenten en de ontwerpers die dit succes mogelijk maken. Dat succes maakt hun vrijgevigheid mogelijk! Dus niet alleen een leuke winkel, maar ook nog een superidee erachter!

 
Your Style Lab | Merci winkel Parijs
Home   /   Blog   /   De Style van Marieke