De Style van Mariska

Chantal   15 oktober 2014   3628 x bekeken  
Inspiration
Your Style Lab | Mariska Wijnands  

Mariska Wijnandscommunicatie expertfashion lover & Italy addict, deelt haar Style inspiratie met ons.

Een van haar Pinterest borden heeft als header "I choose my own Style" en daar worden wij erg blij van.

     

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik heb niet één stijl, maar als ik het een naam moet geven, dan is mijn kleding gebaseerd op vrouwelijk stoer. Ik draag graag uitgesproken prints, meestal in broeken. Als ik een jurk of rok draag, dan combineer ik dat met een leren jack of een jasje met opvallend detail. Ik vind het leuk om wat humor in mijn stijl te brengen. Denk bv aan een Mickey Mouse shirt met een krijtstreep colbert.
Alle kleding wordt natuurlijk afgemaakt met een mooie hak. Ultiem vrouwelijk!  
Daarnaast ga ik nooit op pad zonder een gave tas! Een vast onderdeel van mijn outfit!

Op mijn Pinterest board " I choose my own Style" pin ik fashion beelden die me inspireren.

 
Your Style Lab | I choose my own Style
 
Your Style Lab | Lovely shoe   Wat is jouw favoriete kledingstuk?
Ik heb niet echt een favoriet kledingstuk.
Wat ik aantrek hangt helemaal af van hoe ik me voel, waar ik die dag zin in heb. Het kan soms ook afhangen van de omgeving waar ik die dag moet zijn of welke mensen ik ga ontmoeten.
De uitstraling van een power woman is soms wel handig!
 
Belangrijk zijn een mooie schoen met hoge hak in opvallende kleur en materiaal, mooie tas, een leren jack en een broek met opvallende print. 
     

Waar haal jij je fashion inspiratie vandaan?
Uit modebladen zoals ElleMarie-ClaireGlamourVogue.
Online via sites en/of nieuwsbrieven van o.a. 9straatjes, welikefashion, H&M, Wehkamp & Your Style lab

Style icons zijn o.a. Audrey Tatou, Angelina Jolie en Audrey Hepburn.

  Your Style Lab | Audrey Tatou
     

Waar shop jij het liefste?
Dat is niet in 1 winkel of webshop. Maar een combinatie van kleine boetiekjes tot Bijenkorf, Zara, Vanilia en Mango. Online shop ik bij Wehkamp en Zalando vanwege het grote aanbod in merken.

Je reist veel en komt graag in Italië. Wat zijn jouw favorites?
Ik vind het heerlijk om in steden nieuwe adresjes te ontdekken. In welke steden dan ook, Turijn, Milaan of kleinere steden zoals Alassio in Ligurie, zoek ik altijd naar de kleine winkeltjes. Barcelona is een heerlijke shopstad, maar bijvoorbeeld ook Palma de Mallorca. Ik blijf weg van het type ‘ Kalverstraat’ zeg maar en ga de kleinere wijkjes in. Calzedonia of Golden point zijn winkels in Italië die in de zomer bikini’s verkopen, maar in het najaar gave leggings/treggings. Ook nu net weer een wijnrode met snakeprint gescoord. Ze hebben altijd goede pasvorm.

     
Your Style Lab | Calzedonia legging   Your Style Lab | Golden point legging python
     
Home   /   Blog   /   De Style van Mariska