De Style van Mirelle

Chantal   04 augustus 2014   4355 x bekeken  
Inspiration
Your Style Lab | De Style van Mirelle Bos  

 Mirelle Bos, manager Comparison Sanoma Digital (o.a. Kieskeurig.nl)
 deelt haar Style inspiratie. Ze heeft een geheel eigen stijl die past bij haar  persoonlijkheid.
 Just the way we like it.

 
       

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik hanteer meerdere stijlen, soms gebruik ik stijlen door elkaar en soms draag ik een periode lang dezelfde stijl. Op mijn moodboards op Pinterest valt het me op hoe uiteenlopend de modestijlen zijn die ik pin. Privé vs. zakelijk verschilt ook behoorlijk qua stijl. Ik vind het bijvoorbeeld mooi en zeer vrouwelijk om zakelijk een kokerrok met blouse of een jasje te combineren. Maar een mooie sluitende jurk boven de knie of net erover heen vind ik ook erg mooi. Zakelijk loop ik vrijwel altijd op hakken, liefst uitsprekende pumps met een gave print. Maar ook enkellaarsjes draag ik vaak.

       
Your Style Lab | Zwarte kokerrok Karren Millen   Your Style Lab | Zwarte pumps Karen Millen Your Style Lab | Combijurk zwart-wit Mango 
Zwarte kokerrok Karen Millen 130,-    Zwarte Pumps Karen Millen 175,-  Combidress Mango van 44,99 voor 21,99
       

Privé heb ik eerder een lekkere jeans met een truitje of blouse aan, gecombineerd met hakken. Die ik soms verwissel voor flatjes of gympen. Wel altijd elegant en vrouwelijk. Dat vind ik belangrijk; voel ik me goed bij.  Ik hou erg van combineren, dus bijvoorbeeld als ik een zwarte broek met blouse of jasje heb, dan verder aankleden met sieraden, een opvallende tas en/of schoenen. Ook riemen gebruik ik vaak als accessoire. “It's all about details” vind ik. Ik hou zelfs rekening met mijn make-up ;-) Ik ben dol op sieraden, daar kun je je outfit zo mee afmaken. Net als sjaals of kekke panty’s. Ik vind het altijd leuk om het net even anders te doen dan anderen. Zo hanteer ik denk ik ook mijn eigen stijl; niet goed definieerbaar, een mix van stijlen maar wel heel eigen. Past goed bij mijn karakter ;-) Maar 1 ding komt denk ik wel structureel terug; dierenprints. Ben ik echt dol op!

 
       
Your Style Lab | Animal print jurkje Mango Your Style Lab | Animal dress Modemusthaves   Your Style Lab | Armband Karen Millen
Luipaard dress Mango van 34,99 voor 19,99 Leopard dress Modemusthaves 34,95   Armband Karen Millen 95,-
       

Waar kunnen we jou in uittekenen?
Dit verschilt gedurende het jaar. Zo heb ik nu weer vaak een strakke jeans, blouse en animal print flatjes aan of een kokerrok met mooie pumps. Maar zo heb ik ook weer een periode dat ik elegante jurkjes draag met cowboy boots

     
Your Style Lab | Lizard print pump Supertrash   Your Style Lab | Lizard pumps Supertrash
Lizard Pump Supertrash 159,95   Lizard Pump Supertrash 159,95
     

Wat is jouw perfecte zomermoment?
Perfect? Dat zijn er zo velen, bij mij hangt dat erg van mijn mood af. Zo kan ik heerlijk op het bankje in de tuin kruipen met een glas wijn en een muziekje. Heel ontspannend! De zon hoeft dan niet eens te schijnen. Aangename temperatuur is al prima. Na een drukke dag werk, thuiskomen, ff omkleden in iets makkelijks en gaan zitten. We hebben een grote vijver met hele grappige vissen, die een beetje gedomesticeerd zijn zeg maar. Heerlijke manier om je hoofd te legen..  

Door wie laat jij je inspireren?
Ik kijk veel op Pinterest, daar zie ik altijd wel gave outfits voorbij komen. Zowel voor op kantoor als privé. En dan denk ik “oh zoiets heb ik ook wel in de kast.. dat ga ik eens proberen”. Ik ben geen bladenmeisje of iemand die naar mode programma's kijkt. Soms inspireert iemand mij die ik voorbij zie lopen. Dat je denkt: “hé die ziet er goed, stijlvol uit, dat kan ik ook wel eens proberen.”

Wat is jouw leukste winkel?
Oh die heb ik echt niet. Ik kom bij en in zoveel verschillende winkels. Heb ook geen vaste stek om kleren te kopen zeg maar. Varieert ook erg van goedkopere basics tot duurdere accessoires en schoenen. Ik kies heel bewust waar ik mijn geld aan uit geef. Bijvoorbeeld sjaals, daar heb ik er tig van maar allemaal relatief goedkoop. Laarzen daarentegen, kies ik weer wat duurder omdat ik graag uitsprekende laarzen wil hebben. En daar moet je in NL behoorlijk je best doen. Veel is zo hetzelfde geworden dus, daar waar je jezelf mee kunt onderscheiden is vaak wat duurder. Ik loop eigenlijk wel elke winkel binnen... Online ga ik af op suggesties van anderen. Of als ik iemand iets leuks zie dragen, vraag ik vaak gewoon waar ze het hebben gekocht. En zo ontdek je weer heel veel nieuwe leuke winkeltjes..

     
Your Style Lab | Animal print sjaal Guess   Your Style Lab | Animal print sjaal Guess
Animal print tasje Guess 64,95   Animal print sjaal Guess 39,95
     

Photo header Supertrash
Home   /   Blog   /   De Style van Mirelle