De Style van Sandra

Chantal   20 juli 2014   3441 x bekeken  
Inspiration
     
Your Style Lab | De Style van Sandra van Kuijk  

Fashionista en blogger Sandra van Kuijk deelt haar Style inspiratie met Your Style Lab.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Modern, urban en chic. Ik ga vaak redelijk klassiek gekleed, maar altijd met een moderne of sportieve twist.

 
 
     

Waar kunnen we jou in uittekenen?
Dat is een makkelijke vraag! Ik ben gek op de kleding van COS. COS, Collection of Style, is het zusje van H&M. De collectie is tijdloos en onderscheidt zich door een eigen interpretatie van trends

Bovendien is de kleding vaak gemaakt van bijzondere materialen, altijd van goede kwaliteit en ook nog eens heel betaalbaar. Ze hebben er fijne jurkjes en tops. En de broeken zijn altijd iets wijder op de heupen en daardoor perfect voor veel Nederlandse vrouwen. Naast kleding hebben ze er overigens ook te gekke schoenen! COS heeft maar een paar winkels in Nederland. Ik kom het liefst in de winkel in Den Haag of shop online.

 
Your Style Lab | Cos stores
 

 Wat is jouw perfecte zomermoment?
's Ochtends door een stille stad fietsen en dan een kop thee drinken bij één van kleine koffiebarretjes.

Door wie laat jij je inspireren?
Bij mij is het niet iemand die me inspireert, maar iets. Ik ben vaak te vinden op Pinterest. Op dit sociale, digitale prikbord volg ik o.a. een aantal fashionbloggers en mijn favoriete merken.
Plaatjes die bij mijn stijl of mijn interesses passen repin ik op één van mijn eigen borden.
Als je mijn pinboards bekijkt, dan denk ik dat je een heel goed beeld krijgt van de dingen die ik nu leuk vind. Wil je me ook volgen, klik dan hier

 
Your Style Lab | Pinterest board Sandra van Kuijk
 

Wat is jouw leukste winkel in Utrecht?
Ik loop graag binnen bij Suus de Winkel op de Nachtegaalstraat, net buiten het centrum van Utrecht. Een kleine boetiek met merken die je niet of nauwelijks in andere winkels in de stad ziet hangen. Wat ook fijn is dat je een eerlijk advies krijgt van de meiden die er werken!
Suus de winkel staat ook in de leukste winkel lijst van Your Style Lab.

 
 


Wil je nog meer inspiratie opdoen? Volg Your Style Lab op Pinterest.

 
Your Style Lab | Pinterest Your Style Lab
 
 
Home   /   Blog   /   De Style van Sandra