Inspiring women: Taryn Brumfitt

Annick   16 mei 2014   4389 x bekeken  
Inspiration

Een missie en groot doel heeft ze voor ogen; om vrouwen te leren van hun lichaam te houden. Taryn Brumfitt is niet alleen inspiring maar ook empowering. Echt een topvrouw!

Ken je dat gevoel? Dat je in de spiegel kijkt en denkt: “Bah, zo ga ik liever niet naar buiten vandaag”. Iedere vrouw weet zo minstens 5 negatieve punten te noemen over haar lichaam, de positieve blijven uit of volgen pas later. Ook als je vraagt hoe een vrouw zich voelt over haar lichaam zal ze vaak een negatief woord noemen.

 
Your Style Lab | Taryn Brumfitt Body image movement before and after
Via Huffingtonpost
 

Daar kwam Taryn Brumfitt ook achter toen zij 100 vrouwen vroeg om zichzelf te omschrijven in 1 woord. Antwoorden waren: “Wobbly," "imperfect," "stumpy," "short," "frumpy," "disgusting." Het is bijna schrikken dat al deze verschillende vrouwen met verschillende lichamen toch zulke woorden gebruiken.

Maar Taryn was er zelf ook bekend mee en omschreef zichzelf al jaren zo. Tot ze besloot het roer om te gooien en van haar lichaam, “lumps and bumps and all” te gaan houden. Het was bepaald geen makkelijke reis maar het resultaat was verbluffend! Nu wil zij de rest van de vrouwen van de wereld met de 'Body Image Movement' en de documentaire ‘Embrace’ hetzelfde leren. Met bijvoorbeeld de ‘before and after’ foto heeft ze al voor heel wat opschudding gezorgd, 3 miljoen likes op Facebook maar liefst!

 

 

Het filmpje zegt het allemaal, wat een fantastische vrouw is dit en wat een mooie missie heeft zij voor zichzelf aangenomen. Alleen al van de trailer kan iedere vrouw wat leren. Want niemand is perfect, we willen allemaal mooier, slanker, jonger, grotere/kleinere borsten, gladdere huid etc. Vooral het voorbeeld van de twee vrouwen die allebei een borstamputatie hadden ondergaan maar zo van hun lichaam houden is inspirerend!

   
Your Style Lab | Taryn Brumfitt Body Image Movement quote  
Via Facebook  
   

Elke vrouw is dus mooi, en ook elke vrouw in elke maat is mooi te kleden. Misschien slaag je niet bij iedere winkel, maar met een beetje creativiteit en misschien een beetje hulp kom je een heel eind! Om maar een voorbeeld te nemen zijn deze super stylische curvy vrouwen die ondanks een maatje meer zich fantastisch kleden!

 

         
Your Style Lab | Curvy plus size style   Your Style Lab | Curvy plus size style pink dress   Your Style Lab | Curvy plus size with jeans
Via Igigi.com   Via Curve connection Igigi.com   Via Pinterest
         

 

Dus lieve vrouwen van Nederland.. Love your bodies! 

Home   /   Blog   /   Inspiring women: Taryn Brumfitt