Make-up voor de feestdagen en daarna!

Annick   16 november 2016   1514 x bekeken  
Inspiration

Kleding en make-up zijn als yin en yang. Ze vullen elkaar perfect aan. Een felle lipstick maakt je look helemaal af. Met wat wenkbrauwpoeder en mascara geef je je gezicht meer definitie. En highlighter laat je letterlijk stralen van oor tot oor. Of je nu houdt van veel kleur of alleen subtiel je sterke punten wilt benadrukken: wat mij betreft is make-up er voor elke vrouw.

Feestdagen

Nog maar een paar weken en de feestdagen staan voor de deur. Ze zijn een mooie aanleiding om te experimenteren met make-up. Om glitter, eyeliner, een donkere lipstick of contouren te proberen. Mijn advies: oefen de komende weken alvast een paar keer de make-uplook die je tijdens de feestdagen wilt dragen. Zo schiet je niet in de stress vlak voor die kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Sommige make-up – zoals eyeliner- vergt echt de nodige oefening. Gelukkig vind je op YouTube 1001 tutorials die je op weg kunnen helpen. Vergeet ondertussen niet: oefening baart écht kunst.

Your Style Lab | Make-up feestdagen Your Style Lab | Make-up feestdagen

Bron: Themeghanjones
Mademoisellestef

Praktisch

Voor make-up geldt hetzelfde als voor kleding: je stemt het af op de gelegenheid. Niet alleen qua looks, maar ook op praktisch vlak. Het heeft bijvoorbeeld niet veel zin om rode lipstick heel precies aan te brengen vlak voordat je aan een kerstdiner begint. En ben je mogelijk veel buiten, dan is een waterproof mascara geen overbodige luxe. Ook is het handig om van sommige make-upproducten mini’s in je tas te hebben. Zo kun je tussendoor altijd een touch up doen.

Trends van dit seizoen

Een rode lipstick en smokey eyes kunnen altijd, maar er zijn tal van andere opties. Eén van de make-uptrends van dit seizoen is metallic make-up. Niet alleen metallic oogschaduw, maar ook metallic liquid lipstick is populair. Verder zie je strobing (een highlighter techniek) nog steeds veel. En wat dacht je van wimperextensions? Ze zorgen voor een verleidelijke oogopslag en zijn ideaal als je liever niet al te veel zelf wilt doen aan je make-up.

Your Style Lab | Feestdagen make-up Your Style Lab | Make-up feestdagen

Bron: Thebigbrowneyes
Haekunamatata

Wat is jouw favoriete make-up look voor de feestdagen?

- Suzanne

Your Style Lab | Fashion Blogger Suzanne van Schaik

Bron header: Newdarlings
Home   /   Blog   /   Make-up voor de feestdagen en daarna!