Vrouwen die inspireren: Beyoncé

Annick   30 mei 2016   2768 x bekeken  
Inspiration

Fierce and inspirational

Het kan zo leuk zijn om eens om ons heen te kijken, wat andere vrouwen doen. Welke kracht stralen ze uit, wat doen zij om zichzelf te uiten? We schrijven elke maand over een vrouw die ons inspireert, op de manier hoe zij in het leven staat, de dingen die ze onderneemt en hoe zij zichzelf is. 

Chantal koos Beyoncé als echte inspiratie. Waarom? 

"Ze is een vrouw die zichzelf constant blijft uitdagen op het creatieve vlak, ze blijft zoeken naar nieuwe stijlen en nieuwe manieren om zichzelf te uiten." 

Beyoncé is ook wel een beetje het boegbeeld van de powervrouw. Ze zingt niet voor niets "Who run the world". Ondanks dat zij die kracht uitstraalt, en niemand om haar heen kan, stelt ze zich telkens ook weer kwetsbaar op door verder te kijken naar andere vormen van creatieve uiting. 

Zo bracht ze met het album Beyoncé al een heel andere stijl muziek dan we van haar gewend zijn, maar maakte dit ook een visual album. Door direct downloadable content van alle videoclips mee te geven (die trouwens ook kunstwerken op zich zijn) brengt ze volledige beleving en gaat het ineens niet meer alleen maar over muziek. 

Haar zesde studio album "LEMONADE" dat in april 2016 uitkwam, is haar tweede visual album en ook weer echt een kunstwerk. Puur, rauw, persoonlijk, hard en zacht afgewisseld, sommige nummers zijn bijna gedichten en in de visual content wordt je helemaal meegesleept.

Een samenvatting van stukken van het "LEMONADE" album: 

 
 

In dit album laat ze ook zo mooi de verschillende kanten van een vrouw zien. We kunnen hard zijn, krachtig, van onszelf afbijten, we kunnen verleiden, zacht zijn, liefde geven en we kunnen heel kwetsbaar zijn. Heel inspirerend!

We blijven onder de indruk van Beyoncé en kijken er enorm naar uit wat ze ons allemaal nog gaat brengen. Ze inspireert om jezelf te blijven uitdagen, te zoeken naar nieuwe manieren van jezelf te uiten en vormen om je creativitet in kwijt te kunnen. We love it! 

Inspirerende quotes:

     
Your Style Lab | quote Beyonce Your Style Lab | quote Beyonce  
     
Your Style Lab | Quote Beyoncé
 
 
Home   /   Blog   /   Vrouwen die inspireren: Beyoncé