Vrouwen die inspireren: Plussize powervrouw Mayra Louise

Annick   28 september 2016   2086 x bekeken  
Inspiration

Een wat voller figuur, veel positiviteit, zelfvertrouwen en krullen. Een enórme, prachtige bos met krullen! Dit zou een beschrijving kunnen zijn van Mayra Louise. De leukste plussize powervrouw op dit moment. Ze is plussize model , blogger (thepublisized.com) journalist en actief op social media waar ze veel post met de boodschap dat elk lichaam prachtig is en we onszelf meer zouden moeten accepteren in plaats van altijd maar streven naar een maatje minder.

 
Your Style Lab | Mayra Louise
 

Ik ontdekte haar op Youtube waar ze te gast was bij Anna Nooshin om kledingtips te geven voor vollere vrouwen (bekijk hem hier). Ze gaf me toen al meteen enorm veel inspiratie en ik wist ook dat ik haar moest gaan volgen. Ze geeft zoveel positieve energie dat ik gelijk fan was!

Het leuke aan haar is dat ze laat zien dat ze echt is. Ze laat het niet lijken alsof het alleen maar geweldig is om wat voller te zijn, ze schrijft bijvoorbeeld ook dat ze het sporten die dag zwaar vond of dat ze op straat wordt nagekeken of uitgescholden. Doordat ze beschrijft wat dat met haar doet, maar ook hoe zij daar met kracht en humor mee omgaat, geeft ze dat ook door aan haar lezers.
En humor heeft ze zeker! Als je in je eigen beschrijving op Twitter zet ‘Een kont met een meisje eraan’ heb je aardig wat zelfspot!

 
Your Style Lab | Mayra Louise
 

Ze zegt wel in interviews dat ze haar lichaam niet altijd zo geaccepteerd heeft, dat heeft haar veel moeite gekost. Ze durfde bijvoorbeeld een tijd lang geen bikini te dragen op het strand en het liefst kwam ze daar ook nooit. Dat heeft zij zelf nu gelukkig helemaal achter zich gelaten. Omdat de dingen waar zij tegenaan loopt zo herkenbaar zijn voor vrouwen (met een maatje meer), is ze ontzettend inspirerend.

Ze is te volgen op:
Facebook
Twitter
Instagram
Ze is een prachtig model, dus je kunt op haar social media mooie foto’s van haarzelf bewonderen, maar ook mooie quotes waar ze haar persoonlijke verhaal vaak bij deelt.
Dus genoeg om helemaal geïnspireerd te raken!

- Judith

 
Your Style Lab | Judith van Harten
 
*Foto's van Marya's social media en marbles vintage
Home   /   Blog   /   Vrouwen die inspireren: Plussize powervrouw Mayra Louise