Bikini mix

Leonie   01 april 2014   5109 x bekeken  
Shoppen

We kennen het allemaal, hebben we de mooiste bikinisetjes gevonden, is de top geweldig, maar het broekje niet of andersom. 

Silk & Beach uit Amsterdam wil iedere vrouw meer laten genieten van het strand en heeft daarom een mix and match bikinilijn ontworpen. De pasvorm staat centraal, waardoor er altijd een perfecte bikini te vinden is. De kleuren en prints zijn zacht en vrouwelijk. Geen opvallende felle kleuren, maar een mooie natural beachic look waar jij centraal staat. 

Kleine borsten

Met een kleine omvang is niks mis. Wil je bij een bikini jezelf iets meer rondingen geven? Dan kun je dit optisch creëren door prints, kleur en een triangle top.   
Your Style Lab | triangle top print Silk&Beach Your Style Lab | traingle silk top Silk&Beach
Silk&Beach - Triangle print top Silk&Beach - Triangle top
   

Wat ook mooie rondingen geeft is een top die volledig om je borst zit. Deze top van Hunkemoller is daar een goed voorbeeld van. Helemaal als heldere kleuren je ook nog eens goed staan.

Your Style Lab | top print Hunkemoller
Hunkemoller - bikinitop multi graphic
 

Grote borsten

Heb je grote borsten, geen probleem! Door bredere schouderbandjes en een voorgevormde cup geef jij je borsten genoeg ondersteuning en krijgt je bovenlichaam de juiste vorm. Zorg dat de top rustig blijft,  rushes, kraaltjes en strikjes maken het geheel optisch nog groter. Livera specialiseert zich onder andere in grote cupmaten voor een mooi prijsje. Keuze genoeg dus! 

Livera - bikinitop halter Silk&Beach - bikinitop underwired Livera - bikinitop
     

Smalle heupen

Ben jij in het bezit van smalle heupen? Prints (bv horizontale strepen), rushes en een short maken je heupen optisch breder. Ook een ritssluiting accentueert de heupen. 
 
Your Style Lab | bottom print Silk&Beach Your Style Lab | bottom met riem Silk&Beach Your Style Lab | bottom met brede riem Silk&Beach
Silk&Beach - print bottom Silk&Beach - short met smalle riem Silk&Beach - botoom met brede riem
     

Brede heupen

Volle vrouwelijke heupen komen het mooist uit in een broekje dat iets hoger aansluit en een bredere band heeft. 

Your Style Lab | bottom met gekruisde band Your Style Lab | bottom met gekleurde band  
Livera - bottom met gekruisde band Livera - bottom met gekleurde band  
     

Een buikje

Zoek je een item om je buik te bedekken? Een badpak is mogelijk, maar vaak valt in een badbak een buikje juist meer op. Je hebt ook veel leuke broekjes met langere tops, de zogenaamde tankini, die erg mooi staan en je accentueren op de plekken die jij wilt!  

Your Style Lab | Tankini print Hunkemoller Your Style Lab | Tankini colour blocking Hunkemoller Your Style Lab | Tankini Hunkemoller
Hunkemoller - Tankini print Hunkemoller - Tankini colour blocking Hunkemoller - Basic tankini 
     

Nu de lente weer volop is begonnen kijken wij alvast uit naar die heerlijke dagen aan het strand en we hopen dat jij nu iets minder bikini stress zult hebben!

Home   /   Blog   /   Bikini mix