DE dream jeans voor vrouwen by MAC

Leonie   03 maart 2016   2253 x bekeken  
Shoppen

Het Duitse jeansmerk Mac ontwerpt onder andere DE dream jeans voor vrouwen. De dream jeans rekt goed mee en is gemaakt van zacht denimmateriaal. Wat deze jeans perfect maakt is het ontwerp bij de buik en heupen. Het ontwerp zorgt er namelijk voor dat de buik de juiste ondersteuning krijgt en dus goed in verhouding blijft met de rest van je lichaam.

Een ander pluspunt; de jeans zijn in de varianten mid rise en high rise te krijgen voor de beste pasvorm bij de heupen en buik. Zo loop je de hele dag vrolijk rond zonder elke vijf minuten aan je jeans te hoeven trekken. 

De dream collectie van MAC bestaat uit verschillende fittings. We hebben een aantal varianten op een rijtje gezet die goed te dragen zijn op allerlei momenten, zakelijk of in het weekend.

De dream skinny

Heb je een O of een H figuur? Dan is de dream skinny perfect voor jouw lichaam. Deze donker blauwe skinny is goed te stylen voor een casual friday. Combineer de jeans met een mooie blouse en een colbert en je zit goed. 

Your Style Lab | MAC jeans skinny
Skinny dream jeans

De Straight fit

Voor een X en A figuur is de straight fit de beste match. Combineer de jeans met een mooie wikkelblouse en je bent klaar.

Your Style Lab | Straight fit
Straight fit dream jeans

De Bootcut

De bootcut is voor het V figuur de juiste fitting. In combinatie met een top en colbert zit je helemaal goed.

Your Style Lab | Bootcut
De Bootcut dream luxury jeans

Heb je vragen over welke jeans bij jouw figuur past, klik dan op de style chat en stel je vraag!

Home   /   Blog   /   DE dream jeans voor vrouwen by MAC