Deventer Finest

Sascha   01 maart 2014   4377 x bekeken  
Shoppen

Your Style Lab stylist Sascha woont in het mooie Deventer. Naast de rijke geschiedenis van de stad die al in de 9e eeuw begint. Heeft Deventer ook veel te bieden op het gebied van mode.

Kijk mij

Ga je lekker een dagje met de kids shoppen dan is Kijk mij zeker een aanrader. Naast dameskleding van onder andere Numph, Modstrom en Danefae vind je in deze winkel ook veel mooie baby- en kinderkleding. Kleur is overal bij Kijk mij terug te vinden. De inrichting maar ook zeker de kleding is voorzien van vrolijke kleuren. 

Donna Fashion 

Bij Donna Fashion kun je in een evenwichtige omgeving rustig hoogstaande items passen en op goed advies rekenen. Donna Fashion gaat verder dan alleen het zoeken naar een passende broek. De persoonlijk stylist helpt je ook bij het zoeken naar je eigen stijl. Merken zoals Citizens of Humanity, Tony Cohen, Rosemunde, Mimi et toi en Hugo Boss zijn in deze winkel te vinden. 

Hemelse Hebbedingen 

In de huiskamer van Hemelse Hebbedingen kun je genieten van een retro sfeer. Met merken zoals Jan Jansen, Kookai en Skunkfunk weet je dat je in deze winkel items vindt met net dat extra accent of kwaliteit. 

 

De hoge ramen 

Neem vooral de tijd als je bij De hoge ramen gaat shoppen. In de vier historische panden van deze kleurrijke winkel kun je een totale outfit shoppen en ook nog eens jezelf nieuwe glazen cadeau doen. Ze hebben alles waar het team enthousiast van wordt. 

 

Holy Cow

Bij Holy Cow kiezen ze niet voor één bepaalde stijl. Van klassiek tot retro en Scandinavische minimalisme bij Holy Cow combineren ze deze stijlen met gemak. 

Lales

Waan je in Oosterse sferen bij Lales. De bohemien sfeer die je in de hele winkel voelt neemt je even mee in een andere wereld. De collecties die eigenaresse Lale inkoopt zijn draagbaar, uniek en altijd betaalbaar. 

 

Wil je tussen het shoppen even wat culturele pauzes houden en van de frisse buitenlucht genieten ga dan eens naar het Worpplantsoen. Het oudste wandelpark van Nederland gelegen in Deventer. Ben je een echte boekenworm en wil je meer weten over de geschiedenis van de stad Deventer? Dan is de Atheneumbibliotheek echt iets voor jou!  Deze wetenschappelijke bibliotheek is de oudste van Nederland. 

Home   /   Blog   /   Deventer Finest