Label Tastees

Andrea   09 november 2015   2020 x bekeken  
Shoppen

Draag een maaltijd en red de wereld!

In een wereld waarin we overspoeld worden door glutenvrije quinoa, lijnzaad en komkommerwater staan we vaak niet stil bij het feit dat we het heel goed hebben.

Het T-shirt label Tastees geeft jou de kans om met trots je favoriete gerecht te dragen en tegelijkertijd een gerecht te doneren aan iemand die het minder goed heeft. Oftewel, koop een gerecht en sponsor er meteen eentje!

Tastees verkoopt 100% eerlijke producten. De T-shirts worden gemaakt van biologisch katoen en geproduceerd in SGS gecontroleerde fabrieken waar alleen maar milieuvriendelijke stoffen en materialen worden gebruikt. Ook heeft ieder T-shirt een eigen nummer. Ze zijn dus allemaal uniek!

Van elk T- shirt dat verkocht wordt gaat er 4 euro naar het World Food Programme, een organisatie die zich inzet tegen voor de strijd tegen honger. Van dit bedag kunnen 20 schoolgaande kinderen worden voorzien van een lunch.

 
Your Style Lab | Tastees
 

Wil jij een bijdrage leveren aan de strijd tegen honger én er ook nog eens een tof T-shirt aan overhouden? Besteld dan een Tastee. De T-shirts kosten 35 euro per stuk en worden thuisbezorgd in een pizzadoos. Je kan kiezen uit 10 verschillende gerechten en elk T-shirt is verkijgbaar in het zwart en in het wit. Draag je T-shirt lekker casual op een jeans gecombineerd met een paar sneakers of voor een chique look op een kokerrok met een mooi paar pumps.

www.tastees.nl

Home   /   Blog   /   Label Tastees