Lente jassen

Leonie   21 februari 2014   5036 x bekeken  
Shoppen

Nog 28 dagen wachten en dan is het eindelijk weer Lente, heerlijk! 

Om alvast in de stemming te komen zijn wij op zoek gegaan naar de mooiste lente jassen.
Een jas trek je elke dag met veel plezier aan. Het is een verlengstuk van je eigen persoonlijke stijl. 
 
 
 
Tip: Ben je op zoek naar een jas? Kijk dan goed naar de kleuren die je in je kast hebt hangen. Het is altijd prettig dat een jas goed in je kleurenpalet past en dus niet gaat vloeken. 

The Trenchcoat

Weer helemaal terug in het modebeeld zijn de trenches zoals de Engelsen het mooi noemen.

Deze jassen zijn perfect voor het 8 silhouet. Een 8 silhouet is te herkennen aan een normale tot volle buste, volle heupen en billen en een mooie smalle taille. Bij dit silhouet zijn de schouders en de heupen bijna even breed.  De trenchcoat accentueert je smalle taille. Zorg dat de trenchcoat altijd boven je knieën eindigt. 

Mint & Berry H&M
Esprit & Other stories
Ben je meer van de korte jackets? Geen nood G-star heeft een korte versie van de trenchcoat ontworpen. 
G-star

Tough jackets

Of je nu van motor rijden houdt of niet, het stoere bikerjacket blijft heerlijk om te dragen. Deze jackets zijn er in zowel denim als leer. 

Liebeskind G-star
Drykorn Oasis

White

Deze pure witte lente jassen  geven je een frisse blik op de eerste zonnestralen. Witte lente jassen zijn vooral geschikt voor een winter kleurtype. Een winter type heeft een subtiele blauwe ondertoon in haar huid. De huid heeft verder een olijfkleurige of donkerbruine kleur. Het haar is donkerbruin, zwart of heeft een subtiele rode gloed. Ben jij een winter type? Kijk dan snel bij deze prachtige jassen. 

Vanilia Acne

 

Wil je meer weten over kleuranalyses? Kijk dan verder bij het stylepaspoort, door middel van het stylepaspoort geven we onder andere een uitgebreid advies over kleur en kleurtypes.

Home   /   Blog   /   Lente jassen