Nieuwe webshop! A Common Space

Annick   27 augustus 2015   2272 x bekeken  
Shoppen

We hebben er een fast fashion concept bij!

A Common Space is een online ruimte bedoeld voor vooruitdenkende vrouwen die geloven dat mode leuk en moeiteloos is en daarbij vooral over individualiteit moet gaan. Deze webshop uit LA wordt de nieuwe Zara genoemd en biedt een breed assortiment aan kleding tegen toegankelijke prijzen voor de jonge, modebewuste vrouw.

De stijl van de kleding is erg uiteenlopend, maar valt het beste te omschrijven als trendy, modern, kleurrijk en opvallend. A Common Space krijgt wekelijks nieuwe items binnen en het aanbod bestaat uit tops, jurken, broeken, rokken, jassen en accessoires. Het aanbod is op dit moment, vergeleken andere fast fashion ketens, nog vrij klein, maar dat maakt de site ook weer overzichtelijk.

De site is minimalistisch, visueel en gemakkelijk in gebruik. Het visuele aspect is erg belangrijk voor de oprichters. Van elk kledingstuk zijn meerdere foto’s te zien, gemaakt vanuit verschillende hoeken. Alle kleding is zowel los als op een model te bekijken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het item. Onder de kopjes ‘Style Edit’ en ‘Lookbook’ kunnen klanten terecht voor inspiratie en nieuws over trends. Hiervoor werkt A Common Space samen met fotografen en bloggers om klanten nieuwe ideeen te bieden.

Het leuke aan A Common Space is dat de kleding die ze verkopen uit heel veel verschillende materialen, vormen en kleuren bestaat. Zo is hier voor elk kleur – en figuurtype wel iets leuks te vinden.

Zeker de moeite waard om snel een kijkje te nemen!

www.acommonspace.com

     
Your Style Lab | A Common Space relaxed fit dress Your Style Lab | A Common Space Banana Print Blouse Your Style Lab | A Common Space Navy Trousers
Jurk €61,88 Blouse €36,40 Broek €54,60
Your Style Lab | A Common Space Your Style Lab | A Common Space Silver bag  
Jas €89,18 Tas €40,95  
Home   /   Blog   /   Nieuwe webshop! A Common Space