Shoppen in Lissabon

Chantal   06 mei 2014   4247 x bekeken  
Shoppen

Your Style Lab was afgelopen week een dagje in Lissabon.

Naast heel veel cultuur en lekker eten, kun je ook heel goed shoppen in de hoofdstad van Portugal.

Zo ontdekten we een prachtige lingerie winkel waar kwaliteit en service hand in hand gaan. En ontwerpt een kunstenares prachtige stukken die allemaal Lissabon als inspiratie hebben.

Lingerie
Het dragen van lingerie kan je net even dat extra’s geven. Je voelt je fijn en sexy. Goede lingerie ondersteunt en accentueert je vormen zoals jij het wilt. Niet voor niets zien we steeds vaker dat lingerie als bovenkleding wordt gedragen. Lingerie mag gezien worden!

Wat ook belangrijk is: goede pasvorm en de juiste maten. Heel veel vrouwen lopen met een verkeerde bh maat. Dus vraag de volgende keer dat je in een goede lingeriezaak bent, om je maten op te laten meten. Je lichaam verandert en het is belangrijk vaker je maten te laten opmeten, zodat je zeker weet dat je de juiste ondersteuning hebt en niet onbelangrijk, optimaal gebruik maakt van het accentueren van je vrouwelijke vormen.

     
Your Style Lab | Dama de Copas lingerie Lissabon   Your Style Lab | Dama de Copas lingerie Lissabon
Dama de Copas Lingerie, Lissabon, Portugal    
Your Style Lab | Dama de Copas lingerie Lissabon   Your Style Lab | Dama de Copas lingerie Lissabon
Dama de Copas Lingerie, Lissabon, Portugal    
     

Dama da Copas biedt prachtige lingerie voor een redelijke prijs en ze geven ook echt advies. Ben je deze zomer toevallig in Lissabon? Loop dan zeker even binnen bij Dama da Copas aan de Rua de Santa Justa.

Goed advies kun je ook in Nederland vinden bij speciaalzaken als Hunkemöller, en bij locale boetiekjes waar goede service wordt gegeven. Wil je een keer echt iets speciaals? Kijk dan eens bij Pleasurements. Ze hebben sinds kort naast de website ook een winkel in de 9 straatjes in Amsterdam. (Herenstraat 29)

     
Your Style Lab | pleasurements lingerie   Your Style Lab | Pleasurements lingerie
copyright image: Pleasurements   copyright image: Pleasurements
     

My Lisbon
We vonden een kleine boetiek My Lisbon aan de Largo Trindade Coelho 14 a17, waar prachtige handgemaakte kleding wordt verkocht die is geïnspireerd op Lissabon. De eigenaresse werkt met kwalitatieve en mooie stoffen zoals wol en creëert prachtige prints.

Dus ben je in de buurt, neem even een kijkje!

     
Your Style Lab | My Lisbon fashion   Your Style Lab | My Lisbon fashion
     

Tot de volgende keer!

Home   /   Blog   /   Shoppen in Lissabon