Shopping tips: How to find the perfect black budget jeans

Tanja   05 januari 2015   3629 x bekeken  
Shoppen

Op zoek naar de perfecte zwarte jeans onder €20!

Mijn zoektocht begon bij de H&M. Mijn blauwe skinny jeans heb ik daar namelijk een jaar geleden gekocht voor €19,95 en die draag ik nog steeds vaak en met veel plezier. 

Tot mijn spijt hadden ze bij de H&M wel zwarte jeans en verwassen zwarte jeans, maar de stof was te stug, of te zwart of niet de juiste maat of hij was te duur... En na een bezoek aan verschillende H&M's in Den Haag, in Haarlem en die van Maastricht moest ik de conclusie trekken dat ik HEM hier niet zou gaan vinden.

   
Your Style Lab | Jeans H&M Your Style Lab | Zwarte skinny H&M
   

Dus door...

Naar de Zara; daar heb ik ook al meer fijne spijkerbroeken van.
Maar na het passen van vele mooie broeken, bleef er welliswaar eentje over. Alleen die kostte wel een tientje meer...... tja.....

   
Your Style Lab | Jeans ZARA Your Style Lab | In pashokje met zwarte ZARA jeans
   

De krapte in mijn portemonnee gaf de doorslag; ik vervolgde mijn zoektocht.

Via de Zeeman, de kinderafdelingen van de V&D, H&M en de C&A kwam ik bij de vrouwenafdeling van de C&A, waar tot mijn verrassing prachtige zwarte jeans hingen. Perfect verwassen, mooie kleuren grijszwart, zachte spijkerstof.... Super. 

     
Your Style Lab | Zwarte jeans C&A achterkant  

Hup naar de paskamer met 4 broeken over mijn arm. Maar tot mijn grote teleurstelling was er met iedere jeans wel iets. Boven alles zaten de zakken gewoon niet op de juiste plek of ze waren te groot of te klein, waardoor ik hele lelijke billen kreeg. Je weet wel zo'n oude mevrouwen kont!!!!  IEIEIEIE...

Niemand, ik herhaal..... NIEMAND hoeft in een spijkerbroek een lelijke kont te hebben. Het is echt een kwestie van de juiste broek kiezen.

 
     

Na twee weken stad en land drie keer te hebben afgelopen werd mijn verlangen naar een zwarte jeans in mijn kast gewoon te groot.

   
Ik heb over mijn hart en portemonnee gestreken en ben naar de Zara gelopen en een half uur later (maat 36... maat 38... of  toch 36...38....?????) liep ik met een perfecte jeans aan mijn nu perfect ogende billen naar buiten. Your Style Lab | Achterkant van ZARA jeans
   

Missie dus niet helemaal geslaagd, maar ik ben heel blij!!!

Ook voor jou bestaat de perfecte jeans! Wil je wat tips over waar je op moet letten tijdens het shoppen? Dit kan heel makkelijker via een stylechat waarin je voor €14,95 makkelijk live je vragen kunt stellen aan een personal stylist! 

Home   /   Blog   /   Shopping tips: How to find the perfect black budget jeans