In the Spotlight: 9 Straatjes Online

Annick   19 mei 2014   4163 x bekeken  
Shoppen

Alles wat de 9 straatjes te bieden hebben in 1 webshop! 

De sfeer van de 9 straatjes is online niet te missen. De combinatie van de merken, variatie in items en alles net even anders dan wat je tegenkomt in de bekende webshops. Dit maakt de 9 Straatjes Online heerlijk om die bijzondere fashionpieces te vinden! 

Niet alleen zijn deze straatjes wereldberoemd en als werelderfgoed uitgeroepen, er hangt een authentieke en persoonlijke sfeer. De eigen boetiekjes, bijzondere vintage winkeltjes, handgemaakte sieraden en kunstwerken brengen een zekere charme. Dit maakt het een heerlijke shoplocatie!

 
Your Style Lab | 9 straatjesonline Roos en Val
9 straatjes online about us
 

De trotse oprichters van 9 Straatjes Online, Roos en Val,  zijn groot fan van deze shoppingstreets. Ze beschrijven zelf dat “het handpicked karakter een fijne afwisseling is van de grote commerciële shops” en zo is de webshop ontstaan, om dat verschil te maken. Roos en Val brengen het geliefde en bijzondere gevoel van shoppen in de 9 straatjes naar jou thuis.

In de webshop kun je inspiratie opdoen in lifestyle en mode, de laatste trends checken en de lookbooks bekijken om gelijk de outfits van de 9 straatjes te kunnen shoppen.

We hebben twee outfits voor je samen gesteld in twee verschillende stijlen. Sportychic en Bohemian.

         
Your Style Lab | Sporty Chic Sweatpants Selected Femme   Your Style Lab | Sporty chic t-shirt Amator   Your Style Lab | Sporty chic blazer Laundry Industry
Sweatpants Selected Femme €49,95    T-shirt Amator €69,00    Blazer Laundry Industry €249,90
         

Your Style Lab | Sporty chic pumps L'enfant Terrible   Your Style Lab | Sporty chic armband NMBR Nine
Pumps L'Enfant Terrible €230,00   Armband NMBR Nine €25,00
     

Sporty chic

Helemaal on trend is de sporty chic look. Heerlijk zo een sweatpants; zit niet alleen lekker maar staat ook stoer. Het shirt met tekst is echt van nu en de blazer geeft de look een instant classy upgrade. Met de mooie pumps maak je de look nog iets chiquer, maar je kunt ook kiezen voor een laarsje of sneaker.

         
Your Style Lab | Bohemian shirt Knit-ted   Your Style Lab | Bohemian Shorts One Teaspoon   Your Style Lab | Bohemian booties Howsty
Shirt Knit-ted €89,95   Shorts One Teaspoon €99,00   Booties Howsty €210,00
         
Your Style Lab | Bohemian tas Star Mela   Your Style Lab | Bohemian hoed Yellow 108
Tas Star Mela €80,00   Bohemian hoed Yellow 108 €44,95
     

Bohemian

Hier nog een fijne bohemian look. Ideaal voor festivals maar ook voor normale warme dagen ideaal! Het shirt met fransjes is zo leuk! Maar echt verliefd zijn wij op de laarsjes van Howsty, echt geweldig en super bohemian! Ook leuk onder een skinny of leren legging op de koelere dagen. Bij bohemian mag je zoveel met print, kleur en sieraden spelen als jij wilt. Een hoed is een extra leuke touch, vooral als er lange messy lokken onder vandaan komen.

Ga dus in alle rust lekker shoppen in de 9 straatjes online, snuif de sfeer op en vindt de leukste items! 

Home   /   Blog   /   In the Spotlight: 9 Straatjes Online