In the Spotlight: ModeMusthaves

Annick   29 april 2014   4605 x bekeken  
Shoppen

De musthaves van het moment speciaal voor jou bij elkaar gezocht.

Deze webshop haalt overal en nergens de mooiste en meest trendy items vandaan voor een fijn prijsje. Extra leuk is dat zij niet alleen worden geïnspireerd door de catwalk en huidige trends, maar juist ook door wat ze zien op straat en bij fashion bloggers. Dit geeft een mix van fantastische mode items waar je ontzettend hebberig van wordt.

Your Style Lab | Elise van Wonderen van ModeMusthaves   

Elise van wonderen (het zusje van Annic van Wonderen van I Love Fashion News) is drie jaar geleden begonnen met ModeMusthaves. Net als haar zus is zij een ambitieuze ondernemer die van aanpakken weet, “samen met haar ModeMusthaves meisjes zoekt ze dagelijks stad en land af naar opvallende key-items voor je garderobe, de nieuwste it-bags en andere musthaves die je echt niet wil missen...”

Your Style Lab | Colour me Purple van ModeMusthaves Your Style Lab | Rising Star van ModeMusthaves Your Style Lab | Take Me Out ModeMusthaves
Colour me Purple 59,95 Rising Star 29,95 Take me out 24,95
 

De webshop heeft van alles wat, kleding, accessoires maar bijvoorbeeld ook lifestyle producten. Erg fijn is ook de ‘Welcome back’ tab; de ModeMusthaves girls zorgen ervoor dat populaire items weer terug in de webshop komen wanneer ze zijn uitverkocht. Dus mocht je iets zijn misgelopen, of is het niet in je maat, grote kans dat het weer terugkomt. Ook heel leuk is dat vrouwen met elke stijl zich hier kunnen uitleven. Of je nou bohemian, romantisch of als rockchick door het leven gaat, er is voor elk wat wils. Als laatste kom je ook bij Modemusthaves aan inspiratie niet te kort, op de website en social media komt een overvloed aan leuke beelden en combinaties van items voorbij.

Een webshop om erg blij van te worden dus, en dat komt goed uit want zoals ze zelf als zeggen: “If you are happy, we are happy :-D”

Your Style Lab | Je Suis Tres En Vogue ModeMusthaves Your Style Lab | I'm A Limited Edition ModeMusthaves Your Style Lab | You're sweet enough ModeMusthaves
Je suis tres en vogue 19,95 I'm a limited edition 29,95 You're sweet enough 14,95
 
Your Style Lab | ModeMusthaves Let the sun shine
Foto via ModeMusthaves 
Home   /   Blog   /   In the Spotlight: ModeMusthaves