Style Story | Alice: De Shopping

Annick   01 april 2015   3033 x bekeken  
Shoppen

Een aantal weken geleden deelde ik Alice haar verhaal. Door een operatie ging haar buikomvang van 95 cm naar 112 cm en kon zij geen broeken meer dragen. Dat was even wennen. Alice had zelf al een hele omslag gemaakt en gaf een positieve draai aan haar kleding uitdaging; ze ging jurkjes en veel kleur dragen. Toch heeft ons dagje samen, een kleuren analyse en garderobe check, heel veel inzicht gegeven in wat bij haar past. Dit keer zijn we samen gaan shoppen om haar garderobe compleet te maken. 

We gingen shoppen in Gorinchem, en het werd een erg gezellige dag! We gingen op zoek naar nieuwe items voor Alice haar garderobe, die ze allemaal ook weer met elkaar kan combineren. Zo zorgt een garderobe met een aantal items al voor heel veel afwisseling. Alice begon steeds meer te zien waar ze naar op zoek kon, wat bij haar paste. Qua vormen en qua kleur.
Mooie losvallende blousen en tops bijvoorbeeld. Korte getaileerde jasjes. En kleur, lekker veel kleur! Vooral felle kleurtjes laten haar echt stralen, rustige kleuren zorgen weer voor een zachte look. We keken naar combinaties en wat allemaal bij elkaar kan, nou dat werd achteraf een hele hoop!

Enthousiast trok Alice alles aan: "Oh maar dat kan nog bij dat, en dat jasje kan eigenlijk ook op die top!" Bijna alles kon weer anders gecombineerd worden. We hebben haar looks voor je op een rijtje gezet. En je ziet vanzelf dat veel items een terugkerende rol hebben. Net even met een andere jasje of rok. 

 

         
Your Style Lab | Alice look 1   Your Style Lab |  Alice look 2   Your Style Lab | Alice look 3
 De overslag en rimpels van deze top leiden alle aandacht weg van de buik. Het vestje is een fijne en zomerse afwisseling van een jasje.   Wat een mooie kleur is deze blouse! De v-hals, extra detail en losse val van de blouse zorgen dat hij verbloemd en de aandacht naar het gezicht leidt. Fantastisch met zo'n opvallende blazer!     Een wat chiquere outfit. Het vestje is terug, dit keer op een klokkende rok. Die maakt de heupen wat breder en brengt meer balans. 
Your Style Lab | Alice look 4   Your Style Lab | Alice look 5   Your Style Lab | Alice look 6
 Wouw wat een leuke kleur dat mintgroen! Brengt een frisse lente look voor Alice! Door de meerdere lagen van de top camoufleert hij goed.     Een rokje met print maakt de heupen ook iets breder, om weer die balans in het figuur te brengen.     De overslag blouse is een ideale manier om een volle boezem en buikje te camourfleren. Helemaal met een mooie bloemenprint. Het jasje staat lekker pittig en leidt ook de aandacht weg van de buik. 
Your Style Lab | Alice look 7   Your Style Lab | Alice oppasoma 1   Your Style Lab | Alice oppasoma 2
 En dezeflde look met blauwe blazer, leuk voor de afwisseling!    Alice is ook 2 dagen in de week oppasoma   Dat is hartstikke hip!
         

Zoals je ziet is Alice helemaal klaar voor het voorjaar met haar nieuwe looks! 

Wil je net als Alice ook weten hoe jij met een paar items, jouw garderobe compleet kan maken? Naast onze online shoppings kun je namelijk ook met een stylist gaan shoppen in een stad van jouw keuze.

Zo heb je jouw persoonlijke shopcoach een heel dagdeel tot je beschikking en behoren miskopen tot verleden tijd! 

Bekijk hier ons shoppings aanbod!

Home   /   Blog   /   Style Story | Alice: De Shopping