Summer Sale Survival Guide

Annick   08 juli 2014   3260 x bekeken  
Shoppen
photocredits: http://hmvm.co.uk

Have a happy Summer Sale 

Voor ons gevoel is de Nederlandse zomer nog maar net begonnen maar er is alweer volop uitverkoop. Oh ons hoofd slaat ervan op hol! Van al die SALE bordjes en percentages; 30%, 50%, 70% korting kunnen we helaas vaak niet meer helder denken. Wat is het resultaat? Tassen vol met kleding die je toch niet draagt. Daarom besteedt Your Style Lab dit keer aandacht aan het overleven van de Sale. 10 stappen naar een happy sale!

Stap 1:

Ga op zoek naar items die je echt nodig hebt of heel mooi vindt. Maak van te voren een lijstje met de items die je graag zou willen hebben. Val niet voor elke top of blouse van 10 euro, maar maak goede keuzes gebaseerd op je lijstje. En vergeet niet: Bij twijfel niet doen! 

Stap 2:

Bedenk van te voren met welk budget je gaat salesshoppen en ga daar niet overheen. Het liefst bedenk je per item wat je er maximaal aan uit zou geven. Een leren jasje van €600 naar €350, is nog steeds veel geld, wil je dat er wel aan uitgeven?

Stap 3:

Blijf kijken naar kwaliteit en vooral ook naar de maten. Heb niet vrede met een andere maat omdat de jouwe er niet meer is en het toch goedkoop is. De kans is groot dat je het dan toch niet draagt. Zonde!

Stap 4:

Ga naar de merken die je kent en waarvan je weet dat de kleding goed zit. Hierdoor ben je minder tijd kwijt en loop je minder risico als je geen mogelijkheid hebt om te passen.

Stap 5:

Sales zijn ideaal om de beste deals te scoren van dure merken. Ga bijvoorbeeld op zoek naar die designer bag waar je al een tijdje een oogje op hebt.

Stap 6:

De Sale is ook een uitgelezen moment om een goede jeans te kopen of een paar extra schoenen. Aan zulke items heb je altijd wat en je wordt er extra blij van een goede vondst voor een goede prijs.

Stap 7:

Probeer weg te blijven van items die typische trends waren van deze zomer. Tenzij je het heel mooi vindt en volgend jaar weer gaat dragen, maar wel even eerlijk zijn; doe je dat ook?

Stap 8:

Let op de retour regels! Vaak hanteren winkels andere regels voor het retourneren van kleding tijdens de Sale. Twijfel je en wil je het later kunnen terugbrengen, check even of het kan en hoe snel dat moet!

Stap 9:

De oplossing voor het geduw en getrek in de drukte, gehannes en lange rijen bij pashokjes en je scheel zoeken tussen de rekken naar jouw maat. Online shoppen! Je kunt precies zien welke items er nog beschikbaar zijn. Je bent minder tijd en nog belangrijker; minder energie kwijt.

Stap 10:

Zie je met al deze regels nog de bomen door het bos niet, maar hoop je toch super items te kunnen scoren? Dan kun je natuurlijk een online personal shopper inhuren die het zoekwerk voor je doet. Je krijgt de perfecte sales outfit zo in je dashboard, hoef je alleen nog op de knop te drukken om aan te schaffen!

Een online personal shopping kun je al krijgen voor €29,95!

Your Style Lab | Online personal shopping diensten

         
Your Style Lab | Witte skinny French Connection   Your Style Lab | Tessa top Supertrash   Your Style Lab | tas Furla De Bijenkorf
French Connection van €115 naar €57,50   Supertrash van €69,95 naar €34,95   Furla via De Bijekorf van €355 naar €248,50
         
         
Your Style Lab | Suede leren jas Mango   Your Style Lab | Armband Mango   Your Style Lab | Laarsjes Ash De bijenkorf
Mango van €79,99 naar €44,99   Mango van €14,99 naar €9,99   Ash via De Bijenkorf van €224,95 naar €112,47 
         
Home   /   Blog   /   Summer Sale Survival Guide