<3 Summer

Annick   25 april 2014   2616 x bekeken  
Styling

Heerlijk, de zomer komt eraan!

De winkels en webshops zitten weer vol met jurkjes in allerlei prachtige prints en kleuren. Speciaal voor de vrouwen met een hart silhouet (registreer en doe een gratis figuuranalyse om te kijken wat jouw silhouet is) hebben wij twee outfits uitgezocht die uitstekend passen bij jouw figuur! 

De typische kenmerken van het hart silhouet zijn:

- Brede schouders en slanke heupen

- Volle borsten, en wat rondere bovenarmen en buik. 

Jouw beste puntjes moeten natuurlijk benadrukt worden! Daarom willen we de aandacht naar de boezem leiden en zorgen dat het lichaam meer in balans is door de heupen wat meer vorm te geven. Het uitgangs punt is een zandloper van jou figuur maken.

Voor de zomerlooks hebben we voor twee stijlen gekozen. Romantisch en stoer, hier volgen ze: 

Your Style Lab | Zomerjurkje romantisch

Jurkje van Mango 69,99

Beige Trenchcoat van Vila via Zalando 54,95

Roze schoenen van Karen Millen 140

Ketting van ModeMusthaves 24,95

Shopper van Mas(que)nada 39,95

Deze outfit heeft een romantisch tintje. De v-hals legt de nadruk op de hals en boezem, waarna er weer extra aandacht op de taille wordt gelegd. Doordat het jurkje lekker los valt aan de onderkant ontstaat hier wat meer volume en krijgt je figuur meer balans.

Het is zomer dus de benen mogen gezien worden! Met de schoenen in een knal kleur geef je de romantische en wat nette outfit meer spanning. Verder zijn de accesoires rustig gehouden in kleur maar wel met een leuke opvallende ketting. Zo wordt het totaalplaatje compleet! 

Your Style Lab | Zomerjurkje stoer

Jurkje van Supertrash via Bijenkorf 159,95

Leren jasje River Island via Nelly 64,96

Sandalen met sleehak Aldo via Zalando 59,95

Armbandjes ModeMusthaves 14,95

Horloge Guess 269,00

Deze outfit heeft een stoere stijl. Vooral het leren jasje, de print van het jurkje en de armbandjes geven het meer rock gevoel. Ook bij dit jurkje is de v-hals en het omslag model van het jurkje het belangrijkste in het accentueren van de vormen van het hart silhouet. Het riempje legt nog eens extra nadruk op de taille. In plaats van stiletto hakken kun je sandalen dragen zoals deze, het kurk van de sleehak maakt de outfit minder netjes. Een horloge combineren met wat amrbandjes geeft een rommelig en stoer effect, gooi er zoveel armbandjes bij als je zelf leuk vindt, in dit geval geldt more is more.

Tip: Lak je teennagels donkerblauw om het geheel af te maken! 

Met deze outfits ben je als hart silhouet klaar voor de zomer, op naar de boulevard of strandtent voor een cocktail!

Home   /   Blog   /   <3 Summer