How to style the Babybump

Romany   28 augustus 2015   2695 x bekeken  
Styling

AAAHHHH eindelijk zwanger!!!!

Zo gelukkig en blij in verwachting van een meisje. Maar naast deze vreugde zijn er natuurlijk ook de nodige kwaaltjes die erbij komen. Want hè zwanger zijn is voor de meeste en ook zeker voor mij niet iets waar ik makkelijk doorheen wandel.

Maar na de tussenfase dat mensen nog denken is ze nou zwanger of is ze gewoon wat voller geworden? Kan ik nu eindelijk die mooie buik showen.

 
Your Style Lab | Style the baby bump bikini
 

Dit is voor ons vrouwen eigenlijk de enige periode dat we blij zijn met een wat dikker bollende buik, haha!Want ook bij mij en bij de meeste vrouwen is die buik toch het gedeelte waar ik het minst blij mee ben van mijn lichaam.

Maar goed, de kilo's stapelen zich op en werkelijk alles van mijn lichaam wordt voller. Enorme borsten, volle bovenbenen en billen.. hmmm word ik hier echt blij van? Die leuke skinny broek met top kan ik in ieder geval niet meer aan!

Tijd om te shoppen dus; toch1 van mijn favoriete bezigheden, en mijn werk natuurlijk hi hi... Als Stylist ken ik mijn lichaam/figuur het beste en weet heel goed welke kleuren en items mij het beste staan. Ik had altijd dat mooie zandloper figuur met een diepe taille maar die taille zie ik nu langzaam verdwijnen; ooohhhyeee...

Daar was ik altijd zo blij mee, maar goed het komt wel weer goed na mijn zwangerschap. Hoe kan ik er nou toch voor zorgen dat deze zichtbaar blijft zodat ik nog een beetje op mijzelf blijf lijken.

Bij het zandloperfiguur blijft en is de kokerjurk en of rok het mooist dus kies ik voor zomerse jurkjes die dit model hebben. Ik accentueer mijn taille extra door er een lint of riem op te dragen. Daar een paar hakken of sleehakken onder om mijzelf wat meer lengte te geven, want ik ben ook maar 1.68 en zo lijk ik gelijk wat slanker.Juiste tas en accessoires erbij en viola:   

Let's have dinner baby...

 
Your Style Lab | Style the baby bump dinner outfit
 

Ook een leuke tip ladies: hoe kan je van een daglook een avondlook creëren met hetzelfde jurkje?Verander je slippers of bikerboots in een paar hakken, clutch in plaats van een handtas en eventueel een ander jasje. Zo heb je in een handomdraai een look.

     
Your Style Lab | Style the baby bump kokerjurk Your Style Lab | Style the baby bump Hunkemoller Dress Your Style Lab | Style the baby bump Kokerjurk met biker boots
     

Ja die jurk is op dit moment wel 1 van mijn favoriete kledingstukken merk ik, daarvoor was het toch echt mijn skinny jeans. We gaan het zien na mijn bevalling en zwangerschap, ik wil toch echt weer mijn zandloperfiguur terug. Volop sporten en gezond eten wordt mijn nieuwe doel!

Maar nu eerst nog even genieten van mijn stylisch babybump want voordat je het weet is het alweer voorbij.

Liefs Romany

Home   /   Blog   /   How to style the Babybump