How to wear: de gekleurde leren broek

Annick   13 december 2016   2742 x bekeken  
Styling

De faux leren broek is al een aantal jaartjes een mega trend die ook nog wel eventjes blijft. Het is een perfect alternatief voor als je even wat anders wil dan de standaard spijkerbroek. Echter wordt inmiddels de zwarte broek of legging van kunstmatig leer nu ook heel normaaltjes. Daarom is het leuk om af te wisselen met een broek met een kleurtje!

Eén van de meest toegankelijke opties is wel de groene variant van de broek met leerlook. Daarnaast is het ook slim om een broek te nemen met een coating; die geeft namelijk wel de look maar is net zo comfortabel als een spijkerbroek. Een plastic plakbroek wordt niemand blij van. 

Wanneer je eenmaal zo een broek wil gaan dragen volgt ongetwijfeld de vraag: Hoe combineer ik dat? Je kunt er sowieso gemakkelijk een tuniek of blouse op dragen, vest of jasje er op en je hebt een stoere, vrouwelijke look. Een lekkere cosy trui kan er ook heel goed bij.

Ik heb drie outfits voor je samengesteld; casual/ vrouwelijk, chique/vrouwelijk, en casual/stoer. 

Outfit 1: Casual en vrouwelijk

Deze outfit is perfect voor vrouwen met een wat rechter figuur of vrouwen met een figuur met duidelijke taille. In allebei de gevallen is het goed om je taille extra te accentueren zodat het mooie vrouwelijke vormen benadrukt. Een ceintuur in een vest doet dat perfect! Je hoeft de ceintuur niet altijd voor te sluiten, je kunt hem ook losjes achter strikken, dan wordt je taille nog steeds subtiel geaccentueerd. Als je een volle boezem hebt is deze outfit ook erg fijn, omdat de blouse wat meer lucht bij de hals creëert en het figuur meer in balans brengt.

Your Style Lab | Outfit met groene leren broek

Shop de look:

Groene broek met coating bij Didi €49,99
Blouse met print bij didi €29,99
Enkellaars bij Esprit €89,99
Vest bij Esprit €69,99
Ketting bij Esprit €16,99

 

Outfit 2: Chique en vrouwelijk

Deze outfit is ideaal voor een etentje of ander uitje. Wanneer je je buik of heupen graag wat wil verbloemen biedt een tuniek als deze van Didi echt een uitkomst. Hij valt namelijk aan de onderkant wat losser waardoor er niets te strak zit. Draag er een mooi laarsje met hak onder, zo een brede hak loop je ook goed stabiel op waardoor je het lang volhoudt. De sjaal en armband maken het geheel af.

Your Style Lab | Outfit met groene leren broek

Shop de look:

Groene broek met coating bij Didi €49,99
Tuniek bij Didi €49,99
Armband bij Esprit €14,99
Sjaal bij Didi €24,99
Laarsjes bij Esprit €89,99

 

Outfit 3: Casual en stoer

Hoeft het van jou allemaal niet zo super vrouwelijk en mag het wel lekker stoer zijn met een vleugje hip? Kraagjes onder truien zijn een trend van dit moment, super leuk maar je hebt niet altijd zin om een blouse onder je trui te frummelen, en het kan ook nog eens erg warm zijn. De oplossing: het kraagje! Deze kun je gemakkelijk onder een trui dagen en je hebt er geen omkijken naar. Met een witte sneaker en een stoer horloge is je outfit compleet.

Your Style Lab | Outfit met groene leren broek

Shop de look:

Groene broek met coating bij Didi €49,99
Kraagje bij Idiot Du Village €39,95
Horloge bij Esprit €79,90
Trui bij Didi €59,99
Sneakers bij Esprit €69,99

 

Er is dus genoeg keuze in combinaties op de groene leren broek. Is groen niet je kleur? Een blauwe, cognac, of bordeaux rode broek met leerlook is ook erg leuk!

Bron top banner: Didi
Home   /   Blog   /   How to wear: de gekleurde leren broek