Lingerie guide voor de perfecte christmas look

Annick   11 december 2014   6298 x bekeken  
Styling

De beste basis voor jouw partylook!

Voor de feestdagen is een mooie feestoutfit heel belangrijk. Een goede basis is het halve werk. Door de juiste lingerie onder je jurk of outfit te dragen kun je zorgen dat het optimaal tot zijn recht komt. Want een bh bandje bij een strapless jurk, of een randje van een onderbroek is toch een beetje zonde. Met deze lingerieguide geven we je op alle vlakken tips voor lingerie voor jouw kerstoutfit!

1. Sexy en Feestelijk

Je kunt kiezen om de feestelijkheid van je outfit door te zetten in je lingerie. Met een mooi setje voel je je extra sexy en dat is natuurlijk helemaal leuk als iemand jou aan het eind van de avond mag uitpakken. Houd er rekening mee dat je hier het beste voor kunt kiezen als je jurkje niet te strak is, of je bijvoorbeeld een mooie blouse met broek draagt.

   
Your Style Lab | Rood setje Hunkemoller Your Style Lab | Body Sylvie's collection Hunkemoller Your Style Lab | setje Noir collectie Hunkemoller
Hunkemoller €48,- (voor setje) Hunkemoller €39,99 Hunkemoller €93,- (hele setje inclusief jarratels)
   

Feestelijke lingerie is heel mooi, maar eigenlijk niet altijd even toepasbaar. Want al die kanten randjes en steentjes ga je al snel zien onder een mooie feestjurk. Zeker als je graag een klein buikje wilt verbloemen, of lovehandles, dan werkt het beter om te kiezen voor shapewear. Gelukkig zijn daar tegenwoordig ook hele mooie versies van! Ladies met maatje S, je zou er niet snel aan denken maar shapewear is ook voor jullie. Onder een strak jurkje ga je al heel snel dingen zien, al is het maar een randje van een string. Een goede basis zorgt dat je jurkje perfect valt, en niet tekent of gaat bobbelen.

2. Een strak figuur zonder randjes

Kies bijvoorbeeld een corrigerende body of jurkje onder een jurk. Extra fijn bij de eerste twee voorbeelden is dat je je eigen bh erbij kunt dragen. Soms past de cup van een jurkje niet helemaal, of drukt het corrigerende jurkje ook de borsten plat. Ideaal dus om je eigen mooie push-up bij het jurkje te kunnen dragen.  Onder een strakke jurk kun je het beste voor deze optie kiezen, tenzij de jurk natuurlijk strapless is of erg dunne bandjes heeft.

     
Your Style Lab | Corrigerende jurk Hunkemoller Your Style Lab | Corrigerende body Hunkemollers Your Style Lab | Maidenform shape wear Zalando
Hunkemoller €59,99 Hunkemoller €59,99 Maidenform €59,95
     

*Houd er rekening mee dat hoe mooier de shapewear is, hoe kostbaarder. Als je het niet erg vind om het simpeler te houden kun je ook goede shapewear jurkjes vinden voor €30,- bijvoorbeeld bij Hunkemoller. 

3. Mooie buik en billen

Alleen een broekje is ook een optie. Vooral handig als je een strapless jurkje draagt, of een jurkje of top met dunne bandjes. Let op dat je eentje kiest die goed hoog aansluit. Het liefst net onder de bh. Draag één met pijpjes als je liever hebt dat je heupen en dijen strakker zijn. 

     
Your Style Lab | Corrigerende slip Hunkemoller Your Style Lab | Maidenform shape wear slip Zalando Your Style Lab | Corrigerende slip met pijpjes Maidenform
Hunkemoller €29,99 Maidenform €39,95 Maidenform €54,95
     

4. Andere lingerie oplossingen

Jurkjes zijn vaak prachtig ontworpen. Strapless of met een lage rug, maar daar moet je dan natuurlijk ook je lingerie op aanpassen! Kies voor een goede strapless bh bij een strapless jurk. Heb je het gevoel dat je wel wat meer decolleté kan gebruiken, kies dan voor een maximizer. Dat klinkt heftig, maar kan zeker bij kleine borsten zorgen dat je toch wat meer hebt. Kan heel mooi staan! Bij een lage rug kun je kiezen voor een transparant bandje aan de achterkant, of een bh die je op de borsten kunt plakken. Het laatste kan best even vogelen zijn, dus begin op tijd met voorbereidingen op het feest zodat je rustig kan kijken hoe het moet.

       
Your Style Lab | Strapless maximizer Hunkemoller Your Style Lab | Bh transparant bandje Hunkemoller Your Style Lab | Plak bh met vleugels Hunkemoller
 Hunkemoller €29,99  Hunkemoller €27,99 Hunkemoller €34,99  
       

Dus zorg dat je de juiste basis hebt voor jouw feestoutfit en je zal er fantastisch uitzien! 

Home   /   Blog   /   Lingerie guide voor de perfecte christmas look