Niets om aan te trekken

Chantal   26 februari 2014   3000 x bekeken  
Styling

Ken je dat? Je staat voor je kledingkast en roept vertwijfeld uit ‘Ik heb niets om aan te trekken!’

         

Your Style Lab | Garderobe check

     

Als ik objectief naar mijn eigen kledingkast probeer te kijken, hangt er meer dan genoeg. En toch heb ik die momenten regelmatig. Vooral als ik iets speciaals heb zoals een feestje of ik start bij een nieuwe opdrachtgever.

Ik heb een aantal favoriete outfits en 90%  daarvan is zwart en donkerblauw. 'Dat combineert zo lekker.' Maar ik zou wel eens willen weten hoe ik meer uit mijn garderobe kan halen. Want ongetwijfeld kan ik veel meer combinaties maken dan dat ik nu doe.

         
Accessoires helpen daarbij en niet te vergeten schoenen. ‘A woman can never have too many shoes' is mijn motto’, tot soms grote wanhoop van mijn lief.
Your Style Lab | Schoenen kledingkast
 

Ik probeer 2x per jaar mijn kledingkast uit te mesten en geef dan de stukken die nog goed zijn weg, zodat iemand anders er weer blij mee is. Weggooien kan ik niet en op deze manier krijgt een kledingstuk nog een tweede leven.

Ik kom dan vaker items tegen waarvan ik niet meer wist dat ik ze had. Zonde uiteraard!

Ik kreeg van een van onze stylisten een aantal tips:

  • Loop 2x per jaar je kledingkast grondig door en haal spullen die je niet hebt aangehad eruit. Bewaar ze eventueel nog een tijdje in een zak en kijk of je het gaat missen. Trek je het na 6 maanden of een jaar nog niet aan, maak er dan iemand anders blij mee. Of schenk het aan een goed doel.
  • Zorg voor goede basics in je kast zodat je items kunt combineren tot verschillende outfits
  • Houd je van een opgeruimde kledingkast? Sorteer dan op kleur of op categorie. Dat scheelt zoeken en het ziet er netjes uit.
  • En heb je veel schoenen? In de winter kun je de zomerschoenen in dozen bewaren.  En in de zomer leg je jouw laarzen plat neer zodat ze minder ruimte innemen.
 

Your Style Lab | Garderobe check

Onze stylisten kunnen je helpen met het op orde brengen van je garderobe, waarbij ze je niet alleen tips geven op gebied het combineren van kleding en welke basics er nog ontbreken. Ze geven persoonlijk advies op basis van je figuur, kleur, stijl en levensstijl, zodat wat je in de toekomst gaat kopen echt bij jou past. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Mode is er om te vieren. Om jou te laten stralen en je uniciteit te laten zien!

Your Style Lab | Garderobe check

Het is bijna lente, een mooi moment om je kledingkast in te duiken en aan de slag te gaan. We helpen je er graag bij!
Bekijk hier voor onze Garderobe Check.
 

PS heb je vragen? Laat het ons weten!

Home   /   Blog   /   Niets om aan te trekken