Nieuw!! De Your Style Lab Style Chat

Annick   25 februari 2016   1952 x bekeken  
Styling

Chatten met een stylist

Hoe fijn is het om gewoon op je computer of Ipad even een gesprekje met de stylist aan te knopen? Tijdens een Style Chat kan de stylist je vertellen wat bij je past en kun je je brandende stijlvragen stellen. Je krijgt direct persoonlijk advies en het is helemaal gratis!  

Een aantal momenten in de week zal er een stylist aanwezig zijn om met je te chatten. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je kunt de stylist zien zitten, zodat je weet dat je antwoord krijgt van een echte stylist en niet van een computer. Je kan verder lekker in je kloffie gaan zitten, want de stylist ziet jou niet. 

Waar is de chat voor?

De chat is ontzettend handig om op een snelle manier meer inzicht te krijgen over wat bij je past. Of om even korte een stijlvraag te stellen. De stylist kan snel bepalen wat past bij je stijl, welk figuur je hebt en welke kleuren je ongeveer zullen staan. Daarover kan ze dan een aantal tips en tricks geven of jouw specifieke vragen beantwoorden. 

Het is een hele toegankelijke manier om te proeven wat een stylist voor jou kan betekenen. Zo een chat gesprek geeft een klein tipje van de sluier. Wil je nog meer persoonlijk en nog gerichter advies dan kun je na de chat bijvoorbeeld besluiten om personal shopping, of garderobe advies te bestellen. Maar niets is verplicht.

Hoe werkt het? 

 
Your Style Lab | Button Style Chat
 

Deze knop op de website brengt je naar de chat. Als er een stylist aanwezig is, dan wordt je gelijk de chat in begeleid. Als er op dat moment even niemand aanwezig is voor de chat kom je op een pagina op de website die je vertelt wanneer je het weer opnieuw kunt proberen. Meestal wordt het ook aangekondigd op Facebook als er een stylist is om mee te chatten. 

Nadat je in de chat terecht bent gekomen geef je je naam, je maat en waar je precies naar op zoek bent en dan druk je "Start de Style Chat". Je wordt nu begeleid naar de chat en de stylist helpt je verder! 

Ben je al nieuwsgierig? Kom de chat gezellig een keertje uitproberen

Home   /   Blog   /   Nieuw!! De Your Style Lab Style Chat