Nieuw! Online Garderobe Advies

Annick   12 februari 2016   2649 x bekeken  
Styling

We hebben een nieuwe online dienst!

Elke vrouw loopt er regelmatig tegenaan: Je staat voor je kast en denkt; "ik heb niets om te aan te trekken!" Je kast ligt vol items maar je ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Dus wat doe je dan? Je gaat voor safe en kiest dezelfde combinatie die je elke week weer meteen uit de was trekt en aan doet. 

Dat is heel zonde! Velen van ons hebben ontzettend leuke items in onze garderobe, alleen weten we niet hoe we het moeten combineren. Die items eindigen ergens achterin de kast. Daarnaast kan het ook nog zo zijn dat je garderobe nog een aantal items mist.

Gelukkig is daar een hele goede oplossing voor; een garderobe advies. Wanneer een stylist met je mee kijkt in je kledingkast, ontdek je in korte tijd hoeveel je eigenlijk hebt en wat je allemaal nog meer met je eigen kleding kunt doen. Het is een beetje shoppen in je eigen kledingkast. 

Om tijd en kosten te besparen hebben wij een nieuwe dienst die het allemaal nog een stuk makkelijker maakt: Het Online Garderobe advies

Hoe werkt het? 

Om het garderobe advies te kunnen bestellen heb je een stylepaspoort nodig, zodat de stylist weet wie je bent en kan bekijken wat bij je past. Daarna maak je foto's van de items in je kledingkast.Dit hoeft niet direct alles te zijn, maar wel de belangrijkste items. Je kunt daarbij alle vragen stellen de je wilt weten over hoe je het kledingstuk kunt combineren of bijvoorbeeld of het wel bij je stijl past. 

             
Your Style Lab | Broek Online Garderobe Advies   Your Style Lab | Witte blouse Online Garderobe Advies   Your Style Lab | Jasje Online Garderobe Advies   Your Style Lab | Laarsjes Online Garderobe Advies
             
"Deze broek heb ik in een eerdere shopping ontvangen, ik vind hem leuk maar draga hem nooit. Geen idee wat ik erbij aan moet."   "Fijne witte blouse, draag ik veel"   "Een leren jasje dat een rib uit mijn lijf kostte. Vind hem nog steeds heel mooi maar ik wet niet hoe ik hem kan combineren."    "Passen deze laarsjes wel bij mij? Kan ik het nog leuk conbineren of kan ik z beter weg doen" 
             

Waar maak je bijvoorbeeld foto's van?

- items die je het meeste draagt
- items waarover je twijfelt of het bij je past
- items die je nog leuk vindt maar waarvan je niet weet hoe je ze kunt combineren
- En in ieder geval een aantal: broeken, tops, jasjes, vesten, jurken/rokken, en natuurlijk schoenen en accessoires. Afhankelijk van wat je in de kast hebt liggen.

Daarna gaat de stylist met al deze informatie aan de slag. Je ontvangt van haar 3 moodboards met nieuwe combinaties van je eigen kleding en nieuwe items die je garderobe kunnen verrijken. Zo kun je na het advies de inhoud van je kledingkast helemaal compleet maken. Ook geeft ze je heel veel tips en tricks over hoe je kunt combineren, outfits maakt, en wat je nog meer kunt doen met je eigen kleding. 

Voorbeeld van moodboards en uitleg over de outfits

 
Your Style Lab | Online Garderobe Advies
 
Your Style Lab | Voorbeeld Online Garderobe Advies

Zoals je kunt zien ontvang je heel veel nieuwe combinaties met eigen kleding en ook veel tips over hoe je de items nog verder kunt combineren. Dit zijn slechts 2 voorbeelden van de 3 moodboards met een klein deel van het advies. 

Na een online garderobe advies kijk je met nieuwe ogen naar je eigen kleding. Je hebt weer inspiratie om nieuwe outfits samen te stellen. En dat momentje voor de kast waarbij je niet meer weet wat je aan moet? 

Die zal je niet meer hebben!

 
Your Style Lab | Button Online Garderobe Advies
 
Home   /   Blog   /   Nieuw! Online Garderobe Advies