Online Personal Shoppen?

Chantal   09 april 2014   3082 x bekeken  
Styling
 


We krijgen vaker de vraag: “Online Personal Shoppen, wat is dat precies?”

 

En dat is niet zo gek, omdat onze dienst nieuw is.

Laat ik jullie even meenemen in hoe het idee is ontstaan.

Op een regenachtige doordeweekse avond zat ik met een kop thee, online te shoppen.

Ik houd van shoppen, en ga ook graag de stad in, maar door een drukke baan komt het er vaak niet van. En als ik tijd heb, zijn de winkels vaak zo vol dat ik er alweer snel wegvlucht. Herkenbaar?

Online shoppen is dan een mooie uitkomst. Lekker op je gemak, in je eigen omgeving, door webshops browsen op zoek naar de leukste items.

Leuk…. Als je tijd hebt. En geduld. Een deugd die mij helaas onbekend is.

“Wat zou het fijn zijn als ik nu even  met iemand kon Skypen, die mijn smaak, figuur en levensstijl kent” dacht ik. Want die zou dan het uitzoek werk voor mij kunnen doen en een voorselectie kunnen maken. Dat scheelt mij niet alleen tijd maar ik krijg dan ook inspiratie en tips.
Wat er nu echt bij mij past en hoe ik mijn sterke punten nog meer kan benadrukken.

Want na pagina 5 met zwarte pumps, ben ik het snel beu. En wat ik zo leuk vind aan winkelen, als het niet druk is, is om geïnspireerd te worden en nieuwe dingen te proberen. Met een eerlijk advies en goede service.

Ik kon het niet vinden online en dus ben ik samen met mijn compagnon Irma het idee gaan uitwerken. En zie hier! Na vele avonden, dagen en maanden zijn we live!

Hoe werkt het dan?

Wij gaan voor jou Online Personal Shoppen. Onze stylisten weten de leukste merken en webshops te vinden en selecteren persoonlijk outfits voor je op basis van je profiel

Afhankelijk van de versie die je kiest ontvang je 1, 3 of 5 outfits. Heb je bijvoorbeeld een speciale gelegenheid of ben je al heel lang op zoek naar de perfecte jeans? Dan is de Light versie echt iets vor jou.

Wil je een goede aanvulling op je garderobe en wellicht je kledingpatroon doorbreken, dan is de Basic versie echt iets voor je. De stylist shopt hier 3 outfits.
Bij beide versies worden de items in je persoonlijke dashboard geplaatst met een persoonlijk advies van de stylist erbij.

Bij een Deluxe versie gaat de stylist 5 outfits shoppen en neemt ze deze outfits persoonlijk met je door via videochat. Zo kun je ook vragen stellen en kan ze op basis van je Stylepaspoort je volledig advies geven op kleur, style, figuur en persoonlijkheid.

Je bepaalt uiteindelijk zelf wat je bestelt.

 
Your Style Lab | Personal Online Shoppings
 Je persoonlijke webshop met persoonlijk geselecteerde items.
 

We hopen dat we heel veel vrouwen en mannen kunnen gaan inspireren. Dat we je tijd gaan besparen en teleurstellingen voorkomen als het pakket bij je wordt bezorgd. En dat we je mogen laten ontdekken wat er echt bij je past. Op een respectvolle en leuke manier.

Alles wat we voor je doen staat in je eigen online dashboard, waar je altijd bij kunt. Je geeft zelf je budget aan en je bepaalt zelf wat je koopt of niet. Zo eenvoudig is het.

 
Your Style Lab | Persoonlijk Dashboard
Je persoonlijke Dashboard

 

Uitproberen? Je kunt al een Online Personal Shopping krijgen vanaf 29,95.

Daarvoor selecteren we een complete outfit voor je. Bestel de Light versie hier.

 
Your Style Lab | Online Personal Shoppen Light
 

Je bestelt nu een Online Shopping Deluxe plus Stylepaspoort met 15,- korting!  

Je betaalt 149,90 i.p.v. 164,90,- Bestel hem hier.

 
Your Style Lab | Online Personal Shoppen Deluxe
 

Kom gerust een keer proberen. Niet goed = geld terug!

Have fun and enjoy your own Style.

Chantal

Home   /   Blog   /   Online Personal Shoppen?