Op pad met Personal Shopper Yvonne

Chantal   24 mei 2018   962 x bekeken  
Styling

Een dagje shoppen met je personal stylist cadeau krijgen van je man en along the way ook nog even langs de make-up artist bij de Bijenkorf.

Wie wil dat nu niet?!  Het overkwam Desiree en ze ging op pad met onze stylist Yvonne.

We stelden een aantal vragen aan haar:

1. Vertel eens iets over jezelf

Mijn naam is Desiree, trotse mama van Julièn en Sean en vrouw van Yves. Ik ben freelancer (marketing/communicatie). Ik ben muzikaal, Bourgondiër, ongevoelig voor modetrends. Je zult mij echt nooit aantreffen in een slobbertrui of oversized sweater. Ik zorg altijd dat de haartjes, kleertjes en make-up netjes zijn dan voel ik me het fijnst.

2. Wat was de aanleiding voor de shopping dag?

Mijn man gaf  dit cadeau. In de eerste plaats als verwendag, maar ook om mij nieuwe inzichten te geven qua kleding: hoe kan het nog leuker/anders en vrouwelijker?

3. Wat heeft het je gebracht?

Veel energie! Veel lol en gemak. Ik houd niet van winkelen, ben echt een online shopper. Het aantal miskopen die ik doe vallen reuze mee, maar wat ik koop is vaak meer van hetzelfde. En natuurlijk is het uber-luxe dat een personal shopper je paskamer volhangt met allerlei items die (in de eerste plek al de juiste maat en pasvorm zijn) zodat je in een pas-marathon heel veel aantrekt en al snel ziet wat het voor je doet en welke combinaties tof zijn

 

4. Welke nieuwe inzichten heeft het je gegeven?

In mijn geval heel basaal: de kleuren die me het beste staan. Ik ben een ‘koel type’ en de kleuren petrol, wijnrood, smaragdgroen, zacht grijs en poederroze staan mij super. Dat zijn de kleuren waar ik altijd hard voorbij rende. Ze spraken me niet aan en ik vind ze vaak somber. Maar mijn ogen zijn opengegaan! En ik zie het grote verschil nu. Deze kleuren staan me écht goed en natuurlijk trek ik nog altijd felrood aan en staat dat ook heel mooi. Maar met die kleuren zie je een eenheid ontstaan in mijn totale uitstraling.
En het durven combineren van materialen. Ik ben een ‘kant en pailletten type’ (hahaha) daar houd ik ook echt van, maar nu gingen we kant combineren met suède of leer. WAUW! Maakt het heel spannend op een classy manier. En oh ja: bij twijfel écht niet doen!!

5. Zou je een dag als deze aanraden aan een ander en zo ja waarom?

JA! Het is zo inspirerend om dingen aan te trekken die je mooier maken! Het AHA-gevoel te beleven. Vanaf dat moment ga je echt anders naar je kledingkast kijken en kun je veel gerichter de juiste aankopen doen. Die dus echt een aanwinst zijn voor je kledingkast.  En fijn dat ik mijn personal shopper Yvonne altijd mag appen bij twijfel of voor advies.

Wil je net als Desiree op pad met je eigen personal shopper en vol inspiratie en met mooie nieuwe sets naar huis gaan? klik dan hier!

Home   /   Blog   /   Op pad met Personal Shopper Yvonne