Stop Shopping Start Styling | Suede look leggings

Annick   11 februari 2015   2442 x bekeken  
Styling

Zo leuk in de winkel

We zijn er allemaal wel eens schuldig aan. In de winkel zie je een heel gaaf kledingstuk, zo leuk dat je het niet kan laten hangen. Eenmaal thuis vraag je je alleen af hoe je dit (vaak trend item) in hemelsnaam met de rest van je garderobe moet combineren. 

Deze week vroeg ik Chantal naar een item uit haar kast dat zij echt geen raad mee weet. Uit de kast haalde zei deze prachtige legging in pastel roze met een suede look. Heerlijk zacht en echt een mooie kleur. Ik was gelijk blij, want ik had hem al gespot toen ik in haar kast combinaties maakte met haar zwarte blazer

"Ik heb deze legging een paar weken geleden gekocht." Zei Chantal. HO eens even, hoeveel weken geleden precies? "Een week of 6 / 7". Ah dat is net voor de challenge, ik houd haar goed in de gaten. Stiekeme tussendoortjes gedogen we niet ;).

Chantal vertelde waarom ze deze legging uitkoos na mijn vraag: "Ik heb hem nog geen één keer gedragen, de kleur is vrij licht en ik weet niet goed welke schoenen ik erbij aan moet, en eigenlijk ook niet wat ik erboven kan dragen." 

Ik heb haar gevraagd om toch een combinatie te maken, hoe zij de legging zou dragen. Dit is het geworden. 

 
Your Style Lab | Outfit met suede look legging
 

Volgende week kom ik 'to the rescue' en geef Chantal nog veel meer mogelijkheden om de legging te dragen. Al is de bovenstaande combinatie ook niet verkeerd hoor; gewoon aan doen dus die legging!
 

Stay Tuned!

 

- Annick 

Home   /   Blog   /   Stop Shopping Start Styling | Suede look leggings