Stylist Pick | 14 augustus

Annick   14 augustus 2014   2860 x bekeken  
Stylist Pick

Effortlessly cool 

De sale is bijna afgelopen, het wordt hoog tijd voor de trends van het nieuwe seizoen! Ook al hopen we dat de zomer zo lang mogelijk duurt en willen we onze zomerjurkjes nog niet uit trekken, het begint toch een beetje te kriebelen. Zeker met de Vogue September issues die al in de winkel liggen, gaan we toch wel dromen van nieuwe items die onze stijl voor het najaar weer een frisse boost zullen geven. 

Hierbij de eerste look van dit najaar! Deze look ademt simplicity, is een beetje androgyn en effortlessly cool. Meerdere trends van herfst/winter 2014 komen hier in terug. Zoals de stoere herenschoenen; voor extra effect (wel met een portie durf) kun je ook kiezen voor een paar met plateau zolen. De outfit heeft strakke lijnen en simplicity van de zweedse stijl; niet te veel poespas en goede kwaliteit.

Het blauw van de trui zie je dit najaar veel, en lucky for fashion lovers; alle kleurtypes kunnen goed wegkomen met een mooie donkerblauw! Daarnaast is de tas een must-have van het seizoen, met de doorzichtige plastic vakken helemaal on-trend en nog voor een leuke prijs ook! 

 
Your Style Lab | Stylist Pick 14 augustus

 Klik op de linkjes om de items direct te shoppen!

Trui Aaiko €119,95

Pantalon Mango €29,95

Horloge Sekonda €57,13

Tas New Look €28,56

Schoenen Georgia Rose €159,00

 

Ben je al geïnspireerd voor dit najaar, houd ons in de gaten want er komen nog veel tips en ideeën in verschillende stijlen voor de trends van het najaar op de website! 

Home   /   Blog   /   Stylist Pick | 14 augustus