Stylist Pick 5 September

Annick   05 september 2014   3010 x bekeken  
Stylist Pick

Casual with a twist

Vrouwen hebben vaak niet 1 specifieke stijl alleen; vaak mixen we 2 of zelfs 3 stijlen door elkaar. Voor de casual ladies hebben we dit keer voor een mooie look met een sexy en vrouwelijke twist gekozen. De broek van Levi's is een aanrader als je een goede spijkerbroek wil die niet te laag op de heupen valt. Omdat deze high rise is zit hij lekker en valt hij goed over een eventueel buikje. Door de losse top met kant erop te dragen, en daarover een waterval vest, krijg je een perfecte combinatie van een nonchalante en toch elegante look.

Wat kleurtypes betreft is dit een look voor koele kleurtypes, zowel winter en zomer types kunnen deze look hebben. De keus van de sjaal kan het verschil maken. Ben je zomer kies voor een lichte en gedempte sjaal zoals deze, ben je wintertype kies dan voor fellere kleuren zoals een paars of magenta. 

 
 Your Style Lab | stylist pick 5 September

Klik op de linkjes om de items direct te shoppen!

Vest Only €21,95 

Sjaal Anna Field €11,96

Top DAY Birger et Mikkelsen €49,95

Jeans Levi's €99,95

Ketting TopShot €44,95

Booties Anna Field €49,95

 

Een mooie look die ook nog eens heerlijk zit, wat wil je nog meer? Je kunt bij deze look ook makkelijk een laars met platte hak combineren voor extra comfort.

Ontdekken welk kleurtype jij bent, samen met heel veel persoonlijk styleadvies van een professionele stylist? Bestel dan nu de Stylepaspoort Upgrade!

Home   /   Blog   /   Stylist Pick 5 September