De Suede Look

Andrea   20 april 2016   2491 x bekeken  
Trends

De suède trend komt voort uit de overheersende jaren ’70 trend waarmee we de afgelopen seizoenen kennis hebben gemaakt. Dit seizoen zie je dat steeds meer items gemaakt worden van imitatie suède, ook wel bekend als suèdine. Dit stofje is op het eerste gezicht nauwelijks te onderscheiden van echt suède. Net als suède heeft suèdine een rijke, chique en stijlvolle uitstraling en voelt het zacht en soepel aan. Wel is het vaak iets dunner dan echt suède en daarmee een stuk betaalbaarder en geschikter voor de lente en de zomer.

             
Your Style Lab | Suedine jasje Asos     Your Style Lab | Suedine boots Modemusthaves     Your Style Lab | Suedine dress Lost & Found
Asos €49,28     ModeMusthaves €39,95     Lost & Found €29,95
             
Your Style Lab | Suedine Trenchcoat Karen Millen     Your Style Lab | Suedine broek Zara      
Karen Millen €599     Zara €19,97      
             
Kleding van deze stof wordt vaak uitgevoerd in natuurlijke kleuren, waardoor je het op veel verschillende manieren kunt dragen. Ondanks de vaak natuurlijke kleuren kan deze stof best opvallend zijn. Het is daarom mooi om bij het dragen van suèdine altijd te kiezen voor één item van deze stof in je outfit en de rest van je outfit rustig te houden.
Home   /   Blog   /   De Suede Look