Swimwear 2015

Andrea   30 april 2015   3392 x bekeken  
Trends

Wat doen we aan deze zomer? 

De zomer komt er weer aan en dat betekent tijd voor nieuwe badkleding. Op de catwalk kwamen een aantal vernieuwende trends voorbij. Hier de leukste op een rijtje:

 
Your Style Lab | Swimwear trends 2015
 

 

Trend 1: Ruches

Ruches zijn gerimpelde en geplooide stroken stof die vaak van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als het kledingstuk waar ze aan vast zitten. Bikinitops met ruches zijn vooral geschikt voor vrouwen met een kleine boezem. Ruches geven volume en laten borsten daardoor groter lijken. Daarnaast geven ruches een zomerse, speelse uitstraling. Voor dames met een grote boezem is deze trend minder geschikt.

Trend 2: Crop tops

De crop top uit de jaren ‘90 is al sinds een paar jaar terug in het modebeeld. Komende zomer zien we ook badkleding die hierop geinspireerd is. Deze hooggesloten bikinitops zijn misschien niet ideaal om in te zonnen maar zorgen wel voor een sportieve en schattige look.

Trend 3: Fladderend & volant

De fladderende bikinitop is net als de crop top iets langer en bedekter dan de meeste bikinitops, maar daarentegen soepelvallend en niet hooggesloten. Deze tops zijn zowel met bandjes als strapless verkrijgbaar. Deze trend is supervrouwelijk.

Trend 4: Cut outs

Hoewel veel ontwerpers zich bezig hielden met kleuren en patronen, zagen we verassend veel badkleding, zowel bikini’s als badpakken, met zogenaamde cut outs op de catwalk. Deze trend is supersexy en gedurfd omdat je veel huid laat zien. Ideaal voor iedereen die er verleidelijk bij wil lopen op het strand.

Trend 5: Lange mouwen

Voor het eerst dit seizoen kwam er op de catwalk badkleding voorbij met lange mouwen. Best extravagant, omdat een lange mouw nou niet direct het eerste is wat in je opkomt als je denkt aan shoppen voor een nieuwe bikini. Deze trend, zowel verkijgbaar in bikini als in badpak, is perfect voor degenen die een glamour statement willen maken aan de rand van het zwembad.

Trend 6: Doorschijnend

Een totaal onverwachte trend voor dit seizoen zijn de doorschijnende materialen en stoffen die iets weg hebben van gaas. Niet zozeer de beste optie om te dragen naar het strand. Maar aan de andere kant heeft het iets heel mysterieus en verfijnds.


         
 Your Style Lab | Bikini met Ruches Nelly   Your Style Lab | Bikini met croptop Nelly MinkPink   Your Style Lab | Bikini met fladderende top Nelly Pretty Me
 Hot Anatomy via Nelly €69,90   Mink Pink via Nelly €97,90   Pretty Me via Nelly €65,90
         
Your Style Lab | Badpak cut outs River Island via Nelly   Your Style Lab | Bikini lange mouwen Seafolly via Nelly   Your Style Lab | Badpak met transparante delen Hot Anatomy via Nelly
River Island via Nelly €64,95   Seafolly via Nelly €189,90   Hot Anatomy via Nelly €52,95
         

Genoeg leuke inspiratie dus, voor als je nog gaat shoppen voor swimwear. Mocht je deze trends toch iets te gedurfd vinden; deze zomer gaan we ook de triangle – en bandeau bikini veel zien.

Wat vind jij van de swimwear trends van dit jaar? Vertel het ons via Facebook! 

 
 
Your Style Lab | Gratis eerste tips stylepaspoort
 
Home   /   Blog   /   Swimwear 2015