Iedereen heeft stijl

Bij Your Style Lab zijn we van mening dat er goed uitzien bereikbaar is voor iedereen. Personal shoppers en stylisten zijn niet alleen weggelegd voor de Happy Few.

Your Style Lab geeft professioneel en onafhankelijk style advies. Wij zijn dus niet verbonden aan merken of winkels en praten je dus ook geen dingen aan die eigenlijk niet bij je passen. Onze stylisten zijn er voor jou. 

Your Style Lab is online personal shoppen & personal styling 

Bij Your Style Lab werken professionele stylisten volgens een methode die ontwikkeld is vanuit een wereldberoemde psycho analytisch model. De grondlegger van dit model is Carl Gustav Jung. Misschien heb je wel eens van hem gehoord en misschien ook nog nooit. Dat maakt op zich niet heel veel uit. Het enige wat je over onze methode moet weten is dat wij werken vanuit de persoonlijkheid van de klant, vanuit jou dus. 

We brengen je persoonlijkheid in kaart door een profiel van je te bouwen. Dit profiel kent 4 dimensies die opgeteld een compleet beeld geven van wie je bent en hoe je in het leven staat. De dimensies zijn Persoonlijkheid, Stijl, Kleur en Figuur. 

Vanuit je profiel kunnen onze stylisten een Style Paspoort van je opstellen. Dit Style paspoort is de basis van al onze diensten omdat hierin precies staat omschreven welke kledingstukken jouw figuur het beste laten uitkomen, welke kleuren het beste bij je passen en welke stijl jouw persoonlijkheid het meest naar voren laat komen.

Wanneer en waar jij wilt

Wat is er anders aan Your Style Lab? Via onze website kun je op verschillende manieren een dienst bij ons boeken. Op momenten die jou uitkomen en met een styliste die je zelf uitzoekt.

Bij Your Style Lab kun je lekker thuis achter je eigen computer of Ipad je profiel aanmaken. Je maakt een afspraak met een stylist wanneer het jou uitkomt en spreekt met haar af wanneer en hoe jullie elkaar gaan ontmoeten. Elkaar ontmoeten kan via skype maar ook persoonlijk bij jouw thuis of bij de stylist als je dat graag wilt. Je hoeft de deur dus niet uit als je daar geen zin in heb.

Op onze Stylisten overzichtspagina kun je onze stylisten vinden.

Met een vriendin of collega's?

Wil je samen met een vriendin een dagdeel op pad met een personal shopper? Laat het ons dan weten, we kunnen je een mooie pakketprijs aanbieden. 

Wil je voor een groep mensen (zakelijk of prive) een styling workshop inplannen? Neem contact met ons op en we maken een offerte op maat.

Home   /   Hoe werkt het?   /   Hoe werken wij