Wij bieden verschillende diensten op het gebied van styling en (online) shopping. Beneden staat uitgelegd hoe:

- Je een gratis Stylepaspoort aanmaakt
- Online personal shoppen werkt
- Je een account aanmaakt

Hoe werkt een Gratis Stylepaspoort? 

Your Style Lab | Gratis Stylepaspoort    

Hoe werkt het?

  1. Klik op de roze button bovenin onze site: Gratis Stylepaspoort
  2. Je komt nu op de Gratis Paspoort bestelpagina. Klik bovenin deze pagina op de groene button 'Maak nu aan'
  3. In het eerste scherm wordt gevraagd om in te loggen (als je al een account hebt) of een account aan te maken.
  4. Als je een account hebt aangemaakt en hebt ingelogd, kun je via de knop: 'Start aanmaken Stylepaspoort' beginnen met het beantwoorden van de vragen. Dat kost je ongeveer 5 minuten.
  5. Houd een meetlint bij de hand. Heb je die even niet in de buurt? Geen probleem! Je kunt je maten achteraf altijd nog aanpassen.
  6. Doorloop alle vragen en bekijk direct je Stylepaspoort in je persoonlijke dressingroom.

 

Video: Hoe werkt een gratis Stylepaspoort?

 

Hoe werkt online Personal Shoppen?

     

"Je staat midden in het leven en je agenda is altijd goed gevuld. Je vindt een dagje shoppen met een vriendin of alleen heerlijk, maar je komt er niet meer zo vaak aan toe. Dan kan online shoppen een uitkomst bieden. Maar door het enorme aanbod is het lang zoeken en als je dan iets hebt gevonden moet je het soms ook weer retour sturen omdat het toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet"

Herkenbaar? Dan is onze Online Personal shoppen dienst echt iets voor jou!

Your Style Lab brengt de persoonlijke service, die je alleen nog krijgt in de kleine kledingboutiques, online.

Hoe werkt het?

1. Je gaat naar onze aanbodpagina Personal Shoppen en kiest voor een Shoppen Light (1 complete outfit) een Shoppen Basic (3 complete outfits) of een Shoppen de Luxe (5 complete outfits).

2. Als je een Shopsessie hebt gekozen, maak je eerst een account aan.

3. Nadat je een account hebt aangemaakt, kies je een stylist die je aanspreekt en vervolgens een tijdstip waarop je de shopping in je dashboard wilt ontvangen. Je kunt ook eerst kiezen voor een tijdstip waarop de de Shopping gereed wilt hebben, je krijgt dan vanzelf een lijst van de stylisten die op dat tijdstip beschikbaar zijn om de Shopping met je door te nemen. 

4. Je maakt je bestelling verder af en na betaling ontvang je een e-mail met daarin een link om een Stylepaspoort aan te maken. De gegevens in dit Stylepaspoort heeft de stylist nodig zodat ze weet welk figuur je hebt en welke stijl van kleding bij je past. 

5.  Aan de hand van jouw persoonlijke Stylepaspoort gaat de stylist aan de slag. Ze kiest de kledingstukken uit die echt bij jou passen qua stijl, kleur en pasvorm. Ze weet precies welke merken bij jouw figuur en stijl passen. Onze stylisten zijn niet verbonden aan merken of winkels en hebben dus geen enkel commercieel belang bij de keuzes voor bepaalde kledingstukken. Geef dan ook gerust aan welke merken je leuk vindt, dan houdt de stylist hier rekening mee.

6. Na een kritische selectie plaatst de stylist de gevonden items in jouw persoonlijke dashboard op onze site. Heb je voor een Shoppen Basic of een Shoppen de Luxe gekozen, dan gaan jullie samen door de selectie heen via Skype of Google Hangout. Ze legt uit waarom ze bepaalde kledingstukken voor je heeft geselecteerd en hoe je ze kunt combineren.

Wanneer je je digitale kledingkast hebt gevuld, kan ze zelfs aangeven wat je er uit je huidige garderobe bij kunt dragen.

Uiteraard kun je vooraf aangeven voor welke gelegenheid en welk budget jij wilt dat ze gaat shoppen. Je bepaalt zelf welke items je ook daadwerkelijk koopt. Simpel door op de link te klikken die naar de webshop leidt waar je het artikel kunt bestellen.

Video: Hoe werkt online Personal Shopping?

 
Wil je nog wat extra hulp bij het registreren bij Your Style Lab? In de volgende video vind je duidelijke uitleg over hoe je een account kunt aanmaken.
 

 

Video: Hoe registreer je jezelf bij Your Style Lab?

 

Het Your Style Lab dienstenoverzicht

In onderstaand schema zie je wat elke dienst inhoudt.

Mocht je een andere wens hebben zoals bijvoorbeeld een garderobe check of een dagje shoppen met een personal shopper, mail ons gerust op info@@yourstylelab.nl of vul ons contact formulier in.

Your Style Lab | Diensten en prijzen
 
Home   /   Hoe werkt het?