This page in English

   

Wij vrouwen zijn zoveel meer dan we denken. We zijn de mysterieuze wezens van deze wereld.
Continue transformerend van dochter, naar moeder, geliefde, echtgenote, baas, collega, vriendin, zus en ondernemer, iedere dag.

We zijn zoveel meer dan we zelf kunnen zien.

Je eigen kracht vinden kan een levenslange uitdaging zijn. Jezelf laten zien is niet altijd eenvoudig, maar als je het eenmaal durft, dan zullen je ogen twinkelen.

Het is die glinstering die alles veranderd. Als je trouw bent aan jezelf laat je alle bullshit achterwege. Mode komt en gaat, maar stijl is wat jij creëert. Het laat zien wie je werkelijk ben.

Wij zijn hier om die stijl met jou te ontdekken. Onze stylisten hebben ieder hun eigen stijl en kracht. Het is die diversiteit waarin wij heilig geloven, want we zijn allemaal uniek.

Wij vieren de unieke schoonheid van iedere vrouw.
Jezelf zijn is het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven.

Wij helpen je via coaching en personal styling om je jezelf en eigen stijl te ontdekken, die past bij wie je echt bent. Wanneer je je eigen identiteit kunt en durft uit te drukken sta je steviger in je schoenen.

WE BELIEVE IN CELEBRATING THE BEAUTY OF YOU

 

Your Style Lab | Laat de glinstering in je ogen zien

     
Your Style Lab | quote Express yourself    
     

Ben jij imagostylist of personal shopper en spreekt onze filosofie je aan?

Heb je interesse in de mens achter de kleding? Vind je het leuk om kennis te delen met vakgenoten? Wil je je vakgebied verbreden? Kom dan eens vrijblijvend met ons praten.

Wij zijn namelijk altijd op zoek naar imago stylisten en personal shoppers die dezelfde filosofie aanhangen als dat wij doen.

Mail naar info@yourstylelab.nl en vertel ons wat je drijft en waarom je bij ons zou willen aansluiten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 
     

 

Home   /   Over ons